Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE MANJE POREZE I VIŠE PRAVDE
Povratak na članak

Večernjakova anketa: Što građani očekuju od Vlade i što se treba promijeniti

Što građani očekuju od nove Vlade i što u Hrvatskoj treba promijeniti da bi se spriječilo iseljavanje mladih ljudi, oživila poljoprivreda i industrija i poboljšao život

Komentari 13

Avatar Osvetnik-Ernesta-Fulira
Osvetnik-Ernesta-Fulira
15:48 25.05.2020.

Jadni, mizerni, bijedni @dministrat0rski crve... kada ja nešto napišem, tko si molim te, ti da odlučuješ što će od toga ostati na portalu a što ne ? Shvati da si totalni gubitnik, mizerni neugledni crv... koji već 6 mjeseci gubii sve bitke sa nama komentatorima na ovom portalu. Shvati da pobijediti u ovoj bitci ne možeš... sve što mi napišemo, oni koji trebaju vidjeti vide prije nego ti obrišeš. Mora da je zaista jadno i depresivno biti ti. Crvi i gliste ne pobjeđuju.. nikada... samo se mogu još dublje upuzati u blato i proljavštinu.. shvati da ti je to predodređena sudbina... ostat ćeš zauvijek gubitnik i nebitna anomalija u javnom prostoru sa kojom ama baš nitko ne korespondira. Žalim te, jer nemaš dovoljan kapacitet spoznaje o svojoj vlastitoj irelevantnosti. Odustati nećemo nikada... pobijediti nas je nemoguće... a ti možes sve to samo promatrati i uvidjati vlastitu nemoć. Jadniče.

VL
Avatar hdzovapodriguša
hdzovapodriguša
15:55 25.05.2020.

Zna narod sto zeli, znaju i politicari, ali zasto bi isli sebi na stetu. Das par predizbornih obecanja i kad sjednes na fotelju ionako si odradio najvazniji dio, zasto bi se trudio vise. Pa ova drzava nije vidila postene reforme u zadnjih 20 godina. Birokracija i nameti sve guse. Eventualno sto prodat nakon sto uniste, pogodovat nekome iz vana za uvoz, samo potrosnja i turizam, i to su sve vlade do danas. Ne postoji drzavna politika, nema boljitka za narod, samo plovimo bespucima bez ikakve vizije i plana.

VL
ST
stefj
15:48 25.05.2020.

I tako to ide anketa - umirovljenik, HRVI, referent, ekonomist, sportaš, itd. Od 25 ljudi, takvih 18? 14 umirovljenika?... Od nove vlade ne očekujem ništa, ako dođe SDP nove poreze, trošarine i zaduženja koje će još moji praunuci otplaćivati ako ostanu u Hrvatskoj. Ako dođe HDZ očekujem nove poreze, trošarine i zaduženja koje će još moji praunuci otplaćivati ako ostanu u Hrvatskoj. Neko treći sigurno neće doći na vlast... Znači, bit je da mi djeca odu iz Hrvatske, samo to...

VL
DR
Dragi74
17:03 25.05.2020.

Treba prestati spašavati privatan posao,davat otkaze u agencijama za kontrolu kriminala,korupcije svašta nešto ali u RH to nema tko napravit.

VL
ZB
Zoki-Bijela
15:30 25.05.2020.

Nerad kao i dosad

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
15:03 25.05.2020.

Očekujem Zakon o porijeklu imovine. Kućni sef šibenskog župana je jedan od tisuće razloga za njegovo donošenje.

VL
Avatar sadmitrebato
sadmitrebato
17:01 25.05.2020.

nakon izbora od nove vlade hdz+pupovac+žetoni očekujem pdv 27% i dizanje trošarina na gorivo...

VL
DR
Dragi74
15:44 25.05.2020.

Da se sami zatvore pošto policija nema muda

VL
40
4045sS4045
15:35 25.05.2020.

ne dirati plaće - da se održi potrošnja.

VL
VH
volim.hrvatsku65
17:41 25.05.2020.

Sto se tice poljoprivrede, ima zemlje , neka uzme i radi onaj tko hoce , ali lakse je pisati po portalima .....

VL
SA
samoborka
15:40 25.05.2020.

Građani bi morali shvatiti već jednom da je smanjenje poreza nešto što može uslijediti tek Nakon promjena mnogih drugih stvari. Tj, smanjenje poreza je kraj, a ne početak priče. Što građani misle od čega se isplaćuju sve te silne mirovine, socijalne naknade, naknade udrugama, umjetnicima, razni poticaji, financiranje velikog viška kadra u državnim institucijama, financiranje stotina izmišljenih gradova i općina..plus dakako krađe i pronevjere. Tek kada se sve to riješi i rastereti državni proračun, porezi će moći biti manji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.