Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Važan summit koji se pretvorio u 'klik, klik, bok, bok'

Ovo nije bio summit o proširenju, u deklaraciji čak nema spomena o otvaranju pregovora sa S. Makedonijom i Albanijom

Komentari 7

Avatar Observer
Observer
15:54 07.05.2020.

Eto i nesto pozitivno od korona virusa. Kad je Hrvatska 2013. ulazila u clanstvoEU , govorilo se da zelimo izaci iz Balkana, danas se opet vise nego ikada spominje nekakav 'zapadni Balkan" , sto god to trebalo znaciti. Svaka zemlja ima svoje ime pa se postavlja pitanje -Sto nekima, koji uporno ponavljaju tu otrcanu frazu, znaci "Zapadni Balkan" ?

VL
Avatar southman
southman
09:12 08.05.2020.

Hrvatskoj je jedino članstvo BiH u EU strateški bitno zbog sigurnosnog ( duga granica ) i nacionalnog ( hrvata u BiH ) aspekta. Ali to je toliko daleka budućnost, dalja od dolaska na vlast u HR nekog drugog izvan HDZ/SDP opcije.

VL
Avatar PatriciaHZ87
PatriciaHZ87
12:39 10.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

VL
JF
jfk
18:51 07.05.2020.

Mislim da nam se premijer nikad od ovog virusa nece oporaviti. Propalo mu predsjedanje EU, nije se uspio naslikavati posvuda i maltretirati naciju svojim postignucima.

VL
Avatar hadezeovci za Milorada
hadezeovci za Milorada
11:51 07.05.2020.

Krasnec, nećeš ti suditi o Plenkovićevom summitu, sudit će povijest. Ovaj summit će ući u povijest Europe i svijeta, a Plenkovićevi spomenici će se postaviti na sve najveće europske trgove. Plenković je jedan veliki državnik, veliki vođa, veliki europejac, ja sam to oduvijek znao. Ali nisam znao da si ti tako mali, Krasnec.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.