Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
topli dani
Povratak na članak

Vakula otkrio kakvo nas vrijeme očekuje u kolovozu, a i što bi nam mogla donijeti jesen

Sudeći prema dugoročnijim prognozama - manjak oborine vjerojatno ćemo imati i u prvim jesenskim mjesecima, a u većini Hrvatske povećana vjerojatnost za kišovitiji mjesec od prosjeka je tek u studenome, kaže Vakula.

Komentari 6

BE
Belkanto
22:07 01.08.2022.

Nabavite si jedan kamen i objesite ga na orah ispred kuce i znat ce te uvijek kakvo je vrijeme: Ako je kamen mokar - pada kisa. Ako je kamen suh, ne pada kisa. Ako je kamen topal - vruce je. Ako je kamen hladan - zima je. Ako se kamen bijeli - pada snijeg. Ako se kamen njise - piri vjetar. Ako vise nema kamena - oluja je. Ako vidis dva kamena - malo previse si potegnuo iz butelje.

VL
ZO
Zoran
20:13 01.08.2022.

Zna Vakula maunu. Nisu ni drugi puno bolji,ali bar se ne kurče. DHMZ ne pogode prognozu ni vrieme čitanja iste. Bar bi tribali nekog nazvati i upitati kakvo je vrime di. Dugoročnije prognoze da ni ne govorimo. Najveći lažonje na tv su prognostičari

VL
ĆO
Ćovijek
19:59 01.08.2022.

"Sudeći prema dugoročnijim prognozama - manjak oborine vjerojatno ćemo imati i u prvim jesenskim mjesecima" kaže ZV kao da ima 50 jesenskih mjeseci a ne samo tri :))) Kad me zanima prognoza, pogledam google prognozu par dana unaprijed i aplikaciju na mobitelu i uglavnom su točni i manje naporni od ovog.

VL
ŽU
ŽuŽu
17:41 05.08.2022.

Ovaj ne može pogoditi prognozu od jučer. Evo, ja ću vam dati prognozu za iduću godinu. Zima hladna sa umjerenim padalinama , proljeće sa temperaturama od 12 - 25 i količinom kiše kao i 100 godina unazad, ljeto vruće i suho, jesen kišna i prohladna.

VL
TO
tomzag
16:46 02.08.2022.

Nije lik tako loš otkako prati yr.no stranice

VL
YE
Yeah
19:57 01.08.2022.

Vajula, daj nam objasni kakve to oblake prave avioni od svojih tragova? Kemijskih tragova, gdje nas truju (navodno), pa haarp odradi svoje. Lako je tako prognozirati kad pravih oblaka vise nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.