Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožer civilne zaštite
Povratak na članak

Prvi smrtni slučaj: Obdukcija pokazala da je muškarac iz Istre umro zbog koronavirusa

Jutros je bilo 418 oboljelih osoba, 36 više u odnosu na jučer popodne

Komentari 11

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:19 25.03.2020.

"...Nalazi obdukcije muškarca preminulog u Istri potvrdili su da je preminuo od koronavirusa..."___Da zdravstvene službe nisu mudrovale dva dana, možda bi čovjek mogo biti spašen!

VL
SN
snovakor
17:47 25.03.2020.

Testiranje - DA ... onih koje je stvarno potrebno, sve ostalo nema panike .... a za onog umrlog, znalo se - znali smo, da je umro od posljedica Corone ... kad je zbog toga i bio doma .... zašto se toliko čeka s tom potvrdom ? ... to na žalost neće biti zadnji - nadajmo se što manjem broju mrtvih !!

VL
Avatar Lajka
Lajka
17:43 25.03.2020.

Veliko Hvala g. Viliju Berošu, Alemki Markotić, Krunoslavu Capaku i Davoru Božinoviću što nas prije svega transparentno informiraju o aktualnim događajima vezanima uz Covid-19. Isto tako, velika Hvala svim zdravstvenim djelatnicima koji brinu o svima potrebitima. Poruka svim onima koji mudruju neka se pridržavaju mjera i preporuka kriznoga stožera te neka se suzdrže od daljnjih optužbi bez argumenata.

VL
GO
gogs
17:46 25.03.2020.

kaj se brinete,ak vas ne testiraju za života,testirat će vas nakon smrti,ukoliko rodbina putem medija bude baš silno inzistirala

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
17:26 25.03.2020.

Pa zašto bi i kog testirali?! Doktore i medicinsko osoblje da. Ali kog od građana? One koji su se družili s ljudima koji imaju simptome-DA. One koji su došli iz inozemstva-DA. Ali kog drugog u općoj populaciji, a da nema simptome? I zašto?

VL
FE
fefellerunt
20:53 25.03.2020.

Nema komentara kako se virus " probio" u zdravstveni sustav, kad za koji dan bude veći broj zaraženih , za očekivati da će Božinović u skladu sa svojim umnim sposobnostima, prozivati trkača na nasipu ili dijete koje se igralo uu snijegu , te zabraniti bilo kakav izlazak iz prostorije u kojoj se boravi . Inače ,a uvjeren sam da su toga svjesni Beroš , Čapak i njihova ekipe , u skoro svim državama je naglo krenuo broj slučajeva kada je virus "probio" zdravstveni sustav , nije bitno da li greškom djelatnika, ili pacijenata , to je za očekivati i nadam se da su zato naši pripremljeni koliko se za takve situacije moeže pripremiti, odnosno predvidjeti . Isto ztako nadma se da su svjensi dok ne počnu provoditi veći broj testiranja, rješenje se neće nazirati, ove dosadašnje metode su samo kupovanje vremena.

VL
DE
densokubura
17:20 25.03.2020.

i dalje tvrdoglavo ne žele testirati upravo ih slušam i samo se izmotavaju u vezi toga, al dobro oni su stručnjaci i znaju bolje nego ja samo nek preuzmu odgovornost ako dođe do šrannja a ne da okrive narod petu kolonu tita ili ne znam koga sve ne....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.