Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krijumčarenje
Povratak na članak

Uništeno 3,5 milijuna cigareta zaplijenjenih u Carinarnici Otočac

Zaplijenjene cigarete došle su iz BiH i Crne Gore s markicama ministarstava financija BiH i Crne Gore.

Komentari 6

OB
-obrisani-
13:35 04.10.2010.

ZASTO su ih unistili?! Pa nije to heroin... Zasto ih drzava nije preprodala i zaradila, a onda isplatila place radnicama Kamenskog. Mozda sam u krivu...ali mi se ovo cini gluposcu i stetnim za okolinu.

VL
RU
rus4
14:00 04.10.2010.

Pola su to oni sebi odnesli kući,a za raju samo malčice praznih kutija spalili.......

VL
CP
copy paste
19:31 04.10.2010.

ma mi hrvati smo jebena stoka.zatrpali u zemlju 3.2 milijuna kuna.to mogu samo teške budale, idioti,i stoka-i to sitnog zuba.svaka čast zmagi jelinčiću,čovjek je bio sto posto u pravu kad nas je tako prozvao.dokazujemo to iz dana u dan.samo me zanima dal bi i zapljenjeno zlato zatrpali uništili i sjebali ko što sve drugo uredno sjebemo.mislim da to nebi naši političari dozvolili-jer ipak zlato je zlato pa makar i švercano.

VL
MM
mali medo
20:06 04.10.2010.

Da, trebali su prodati te cigarete i pomobi ljudima u potrebi. Nije dovoljno zaposliti u Carinu samo vijećnika HDZ-a ( strojobravara iz Industrogradnje ) , treba pomoć i drugima koji u ovom trenutku trebaju pomoć a takvih je dosta u Otočcu. Gospodo otrijeznite se..... Netreba zdravima liječnika, nego bolesnima. ( Mt 9,12 ).

VL
UT
utatica
20:17 04.10.2010.

Jesul to od Franje Gregurića?

VL
OB
-obrisani-
20:26 04.10.2010.

People String Najbolja vrsta zarade preko interneta je People String. To je socijalna mreža kao Facebook ili Twitter... Možete raditi sve što i tamo, a za to dobijate novac. People string ili posao bez ulaganja je zaista posao u kojioji netrebate uložiti niti 1 kunu. POTPUNO BESPLATNO! Skupljaju se tzv. People Points (PP) i na kraju mjeseca na osnovu PP tj. vaše aktivnosti na stranici ti se bodovi pretvaraju u novac. Isplata se vrši kada se skupi 25$ a isplačuju preko Visa,Master Card,Alert Pay, Pay Pal... Jako je zanimljivo i svakako trebate probati. Evo tutorijal što se sve može raditi na People Stringu. http://www.youtube.com/watch?v=rVvIjB_x8ik Besplatan link za registraciju: http://www.peoplestring.com/?f=nenozd Ako ste aktivni na Facebooku i imate dosta prijatelja ovo je super mogućnost za zaradu. Probajte,besplatno je i jako brzo možete dobiti prvih 25$.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.