Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ILEGALNO ZAUZIMANJE'
Povratak na članak

UN-ov stručnjak za ljudska prava: Izraelska naselja predstavljaju ratni zločin

Mnoge zemlje smatraju da naselja predstavljaju kršenje međunarodnog prava. Izrael to osporava i poziva se na biblijske i povijesne veze s zemljom kao i na sigurnosne potrebe

Komentari 3

Avatar Belski
Belski
09:27 10.07.2021.

Koja ''Zapadna obala''? To su područne uprave Judeja i Samarija, del Države Izrael. Ča će niko piskaralo iz UN-a odredjivati smiju li ili ne Izraelci graditi naselja na teritoriju svoje države? To je isključivo stvar Države Izrael.

VL
ZA
Zapadnjak
12:01 10.07.2021.

"Palestinci žele osnovati neovisnu državu na Zapadnoj obali i Gazi s kojoj bi Istočni Jeruzalem bio glavni grad" - ovo nije istina, ovo je povremena predstava za naivne zapadnjake, a vecinu vremena ni ne kriju da je cilj "from the river to the sea"... a u arapskim krugovima i na arapskom jeziku su puno manje suptilni... sto se tice naselja samo cu reci da ovi međunarodni uhljebi su slabići koje nitko ne postuje, mislim da je prilicno ocigledno da je moj stav blizi stavu Izraelske vlade, ali ove nesposobne uhljebe bih ipak znacajno vise postovao da nekad nesto i ucine, svakih par tjedana se nađe neki preplaceni cmizdravac koji cmizdri o zapadnoj obali, ali nikad nitko nije nista ucinio po tom pitanju, siguran sam da im se cak i arapi rugaju, arapska djeca bacaju kamenje na naoruzane vojnike, a preplaceni uhljeb iz UN-a cmizdri 100 puta, i nakon sto ga svi ignoriraju 100 puta odluci cmizdriti sto i prvi put nadajući se da baš ovaj put nece biti ignoriran kao potpuno nebitni birokračić...

VL
LU
lucio2
23:11 09.07.2021.

Tko to još ne zna?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.