Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komisija
Povratak na članak

Umirovljenici koji ne vjeruju u Boga traže dostojan ispraćaj

– Razgovarala sam već s umjetnikom Romanom Bogdanom koji ima smisla za pisanje, no nije zainteresiran za pisanje prigodnog govora. Pitala sam i vijećnika Đuru Bela, koji također ima tu žicu za pisanje – kaže direktorica Čakoma

Komentari 3

DA
danebi
18:28 25.02.2011.

Ovo mi se dopada. Pametno!

VL
PE
pemica
13:01 26.02.2011.

Nisu svi sugradani Katolici ima nas svakakvih nazora i vjerovanja, svatko se mora brinuti za svoj zivot i smrt, izgleda da se u Hrvatskoj drzava mora za sve pobrinuti, tu ljudi samo cekaju, cekaju i na kraju imaju snage samo za demonstrirati.

VL
LO
Louie
03:04 27.02.2011.

Tako se samo zivotinje pokopaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.