Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijete u dobrom stanju
Povratak na članak

Uhićene majka i dadilja djeteta koje je s prijelomima stiglo u bolnicu

Djetetova majka bila je na sezonskom radu, a dijete je čuvala dadilja. Na hitnu ga je zbog sumnje na slomljenu ruku dovela susjeda

Komentari 5

WI
Witman
06:39 09.07.2019.

Jel može ime, prezime i kakva slika mame i dadilje? Možda netko pusti rotvajlera na dotične. I adessa bi dobeo došla.

VL
Avatar Cat
Cat
08:38 09.07.2019.

Sve pohvale susjedi koja je dijete odvela u bolnicu.

VL
DA
Danijel2
08:39 09.07.2019.

? Otac nepoznat, a majka u životnim problemima. Da je napravila abortus ne bi imala sadašnje probleme niti kritičare. A da li bi to bila ispravna odluka? Što licemjerno društvo i Država poduzimaju da se (?) "neželjena" a ipak rođena djeca podižu u zdravom i normalnom okruženju.

VL
ST
stonnycreek67
07:05 09.07.2019.

Da tata djeteta placa za djete, mozda mama nebi isla na more .ovo je strasno sto "dadilja MONSTER" je ucinila djetetu. nadam se da ce se drustvo pobrinuti da takva osoba ne ima svoju djecu jer bi isto ucinila.strogo kazniti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.