Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Freddy je popušio"
Povratak na članak

Uhićen jer 14 godina nije vratio posuđenu video kazetu

Meyers na snimci kaže da ga je policajac odveo u kola i rekao: "Gospodine, ne znam kako da Vam to kažem, ali postoji uhidbeni nalog za Vas iz 2002. godine. Izgleda da ste posudili film 'Freddy je popušio' i nikada ga niste vratili".

Komentari 2

RI
rikavac
10:19 25.03.2016.

koja glupost uhitite covjeka koji je nije vratio kasetu a kriminalci se setkaju i rade sta oce. Ameri su su naj gluplji narod sto je bog stvorio.

VL
TH
than
12:39 25.03.2016.

Nakon 14 godina ?!?! Svasta. Pa valjda je ostavio svoj broj mobitela, adresu... Biti ce zanimljiv i dokazni postupak, ako videoteke vise nema, pogotovo, ako se sve rucno upisivalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.