Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u ohiju

Ugušeni u garaži: Baka ubila sina i troje unučadi pa presudila i sebi

policija
Screenshot YouTube
13.11.2012.
u 08:20

Sandy Ford brinula se o unucima posljednje četiri godine, ali njihovi roditelji pokušali su vratiti skrbništvo.

Troje djece, njihov ujak i baka pronađeni su u ponedjeljak mrtvi u garaži u Ohiju, a vjeruje se da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu zbog sukoba koji je nastao nakon bitke za skrbništvo nad djecom, pišu američki mediji.

Policija je izvijestila da je kamionet radio, a cijevi su iz auspuha bile provedene u unutrašnjost automobila kad su pronašli tijela. U vozilu su bila tijela 54-godišnje Sandy Ford, njezina 32-godišnjeg sina Andyja i njezine unučadi Paige Hayes (10), Logana Hayesa (6) i Madalyn Hayes (5). U kamionetu su pronašli i dva mrtva psa te mačku. Stoga vjeruju da su umrli od trovanja ugljikovim monoksidom.

Suprug Sandy Ford u ponedjeljak je kad se vratio kući obavijestio policiju da je pronašao sumnjive poruke svoje supruge, sina i unučadi te da ne može ući u garažu.

Vatrogasci su uspjeli probiti vrata koja je Sandy zaglavila.

Sandy Ford brinula se o unucima posljednje četiri godine, ali njihovi roditelji pokušali su vratiti skrbništvo. Sandy je zbog toga bila uznemirena pa istražitelji vjeruju da je to bio motiv stravičnog ubojstva.

>>Majka i trogodišnji sin otrovali se ugljičnim monoksidom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije