Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIČKA SVINJSKA KUGA
Povratak na članak

Ministrica Vučković o prosvjedu kod Vinkovaca: Prihvaćanje zahtjeva bio bi strašan korak unazad

Ministrica poljoprivrede Vučković izjavila je u nedjelju da država mora slušati veterinarsku struku i znanstvenike kada je riječ o suzbijanju bolesti kao što je afrička svinjska kuga, nakon što su uzgajivači zatražili dozvole za svinjokolje i obustavu eutanazije zdravih svinja.

Komentari 1

DU
Deleted user
07:16 30.10.2023.

Znači otkada smo u EU ne smiješ sam raditi kuću, ne smije peći rakiju doma, ne smiješ uzgajati vlastito sjeme, ne smiješ držati kokoši i naravno ne smiješ držati doma svinje a kamlo li klati za svoje potrebe, a slijedeće godine neće smjeti imati niti domaći smještaj za najam jer kao time ugrožava turizam i povećava ugljični otisak! Sve mi djeluje kao da netko želi da narod ostane gladan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.