Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOLIJEVAJU MLAĐI
Povratak na članak

U KB-u Dubrava 420 oboljelih, 75 je bolesnika na respiratoru. Capak: Na vrhuncu smo trećeg vala

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak ocijenio je u srijedu da je Hrvatska na vrhuncu trećeg vala epidemije

Komentari 9

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:21 21.04.2021.

Odakle tako teško stanje kada smo objavili pobjedu nad "Covid-19" ! I ne samo to, stožer je govorio o jedva primjetnom porastu broju oboljelih kada je već pola Europe uvodilo oštre mjere da prežive. A mi smo još odustali odd nekih mjera da svima bude lakše. U ovom kaosu od cijepljenja gdje su se prvo, preko ikakvog reda, cijepili podobni u Infektivnoj bolnici i na Rebru. Ne treba zaboraviti te junake hrvatske medicine koji su prvi započeli uvoditi nedisciplinu i svoje partijske drugove cijepiti preko reda. I stvorili kaos usporediv jedino s kaosom mu BeHa. I naravno da Stožer danas nema više autoritet već izaziva podsmijeh i ljutnju građana. Tužno je to.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
15:15 21.04.2021.

Mi smo još uvijek u uzlaznom trendu sa R>1 a oni pričaju o vrhuncu. Nada umire posljednja.

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:41 21.04.2021.

capak ti ne kuzis sta VI radite?ti ne radis nista po pitanju smanjivanje epidemija epidemija nema vrhunac to nije prehlada!Jesi ti lijecnik ili sta si kad laici znaju bolje od tebe sta napraviti!!

VL
ZP
Zabranjen pristup
13:54 21.04.2021.

mora biti tezih oblika kad ljudi maskama siluju pluca

VL
JM
ja-ma
14:26 21.04.2021.

Dok se druge europske države otvaraju nakon tromjesečnih mjera i online nastave mi koji od turizma živimo uopće nemamo mjere (npr.Zagreb ). Prvi smo u Europi po broju zaraženih. Sramota!

VL
DU
Deleted user
14:03 21.04.2021.

brojke ce se smanjiti kad umru svi nasi stari...prirodna selekcija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.