Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronalazak
Povratak na članak

U Indiji našli najveću svjetsku zalihu urana, oko 150.000 tona

Čak i ta golema količina neće biti dovoljna da opskrbi sve veće potrebe za nuklearnim sirovinama.

Komentari 4

MI
miso
17:56 19.07.2011.

To i nije neka velika količina. Možda je negdje greška?

VL
MO
modovisisajteMaraschino
18:35 19.07.2011.

najvjerojatnije se radi o procijenjenoj kolicini cistog urana, znaci kada se obradi i odvoje sve necistoce i drugi elementi... u svakom slucaju, bit ce atomskih bombi....

VL
MO
modovisisajteMaraschino
18:40 19.07.2011.

i samo da dodam: to bi bila otprilike 2 godisnja svjetska potrosnja urana tako da se slazem sa tvrdnjom da nije neka velika kolicina... mozda za Indiju ali u svjetskim razmjerima nije...

VL
Avatar nekakav
nekakav
16:33 25.07.2011.

a što mi čekamo sa našim rudnicima? između svilaje i dinare. potravlje se zvalo. mi se radimo toše, a biznis nam krepava. da sagradimo 2 nuklearke bili bi energetski potpuno neovisni! a sigurnost? gledam krško i smijem se. kolku paru vuku samo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.