Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPA BEZ GRIPE
Povratak na članak

U Hrvatskoj nije zabilježen niti jedan slučaj gripe, dr. Šostar objasnio zašto

- Očekivali smo da gripa ove sezone neće biti tako snažna kao inače, što zbog velikog odaziva građana na cijepljenje koje se trenutno privodi kraju, što zbog provođenja zaštite od Covida-19 - kazao je dr. Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar

Komentari 12

SI
sisavac
12:52 14.12.2020.

gripa je u stvari korona, samo smo je prije drugačije zvali. da smo prije testirali ljude na gripu, mjerili temperaturu, znali bi puno više o gripi nego što sada znamo.

VL
MA
Maux
11:48 14.12.2020.

SUPER! Kada je riječ o gripi onda epidemiološke mjere su doprinijele da je nama ... čudo samo kako te iste mjere ne djeluju tako i na kovid ... govorimo naravno o dvije respiratorne bolesti koje se respiratorno i prenose ... LOL HAHAHAH Predobri su!!! Tko još vjeruje o ova s****?? LOL HAHAHAHAH

VL
Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
13:36 14.12.2020.

Rezultat toga što nema gripe je taj što je gripa RE-dijagnosticirana u "covid 19" sve smrti od gripe i ostalih respiratornih infekcija koje u ovom dijelu godine/sezone uobičajene jesu su pripisane covidu kao što je u ovo doba i povečan broj ljudi na respiratorima a pošto je PCR lažni test koji ne dijagnosticira infekcije nego samo traži RNA bilo koje vrste corone onda svaku smrt od bilo čega rak,srčani,moždani,spesa... možeš prikazat kao covid! NADALJE .... Da vaše sr....nje o tome kako nema gripe radi maski i distance ima imalo pameti onda nebi bilo ni " covid 19" pLAandemije jer bi onda maske i distance i od toga štitile, za to zaključit možeš biti i id...ot, netreba ti pameti! !

VL
K1
Kone_1
11:55 14.12.2020.

Hahahahahhaa samo goni brnjicarsku stoku u tor nista bolje nije ni zasluzila. Bas me zanima sta ce ta zgadija reci na ovo. Kladim se da ce grcevito braniti Veliku Visost Nevidljivog Neprijatelja i tvrdit da sezona gripe pocinje u 4. mjesecu ili tako neku glupost. Ili ce naprosto izvuc uvijek pouzdanu “samo cekaj da se tvoja baba/tetka/pas zarazi “

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:39 14.12.2020.

U Hrvatskoj nije zabilježen niti jedan slučaj gripe, dr. Šostar objasnio da su epidemije domoljubne hendikepiranosti i Covid-19 potpuno iztisnule gripu.

VL
KO
KomentiramRijetkoAliOštro
13:08 14.12.2020.

Čitam članak i ne mogu vjerovati; ima li još netko ovdje osjećaj da nas šačica (elita, the Cult, 1% od 1%) već skoro godinu dana j*** u mozak? I da su im novinari samo produljena ruka?

VL
JA
Jania
12:05 14.12.2020.

Naravno, Covid-Sars-2 plandemija je iskorijenila sve druge zarazne bolesti. I ne samo zarazne bolesti. Potvrđeno svakodnevnim statistikama umrlih. Zapravno su znanstvenici u službi upravitelja plandemije uspjeli iskorijeniti i samu smrt, jer jedino još možeš (smiješ?) umrijeti od korone. Ovo su izvrsne vijesti.

VL
DU
Deleted user
14:48 14.12.2020.

Ovaj je zesce ucjenjen kad mora takve gluposti izjavljivati

VL
DV
dvor
16:08 14.12.2020.

ne samo gripe već ni jedne druge bolesti sem kovida

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.