Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju izbora?
Povratak na članak

U Hrvatskoj Kostajnici zatvaraju dječji vrtić i knjižnicu!

Gradonačelnik Tomislav Paunović kaže da novca nemaju i da im je prestanak financiranja ove dvije ustanove jedina mogućnost, dok iz oporbe kažu da ima novca, ali ga treba preraspodijeliti, te traže njegovu ostavku

Komentari 7

H2
h2so4
12:51 08.07.2011.

Žalosno.Koliko je junaka poginulo da se ova područja vrate majčici Hrvatskoj ,a sada nitko više ne vodi računa o njima. Da je oduzeti samo mali dio onoga što je opljačkano u našoj Hrvatskoj bilo bi sredstava za sve vrtiće i knjižnice na područjima od \"posebne državne skrbi\". Samo ne znam koje to POSEBNE.

VL
NT
ntblzg
13:29 08.07.2011.

Vrlo jednostavno rješenje: \"savjetnici\" županice odreknu se svojih honorara, članovi gradskog vijeća Hrvatske Kostajnice isto i evo ti novca

VL
Avatar seneka
seneka
14:06 08.07.2011.

Prisiljen sam ugasiti knjižnicu i vrtić-a nebi reko: Prisiljen sam smanjiti prenapuhanu i bespotrebnu administraciju...

VL
SV
sveznalica100
15:42 08.07.2011.

On vjerojatno svoju djecu ne mora slati u vrtić, inače bi se grčevito borio za njegov opstanak. . A s druge strane malo crnog humora:majke djece koja pohađaju vrtić ionako vjerojatno nigdje ne rade, pa se mogu brinuti za njih-jerr poznato je da u H.Kostajnici nema nezaposlenih, već, štoviše uvoze radnu snagu iz susjedne BIH za toliko jako regionalno gospodarstvo.

VL
KO
kostajnica
17:07 08.07.2011.

nek , važnije je zatvoriti vrtić, a da se dnevnica ne dira!

VL
MA
Majur
23:19 08.07.2011.

Fuj,sram vas bilo vi kvazi politicari u Hrvatskoj Kostajnici...SRAM vas bilo!!!!!!!!!!!!Niste u stanju osigurati vrtic za djecu...alo,pa dokle vise?!?!?Javno je poznato da gradonacelnik Tomislav Paunovic kao i njegova \"pajdasica\" gospa Racic samo o sebi brinu....Vi ste sramota za drustvo i propast ovog grada koji je toliko propatio u ratu i izbjeglistvu....SRAMITE SE!!!!!!!!!!!!!!!

VL
SV
svarun
23:26 08.07.2011.

kaj ce vam vrtic i knjiznica! deca vise nebute a i onak\' od srednje skole niste nist\' procitali! ugledajte se na keruma i napravite jezusa od bar 39.1 meter! kladim se da u gradu/selu imate lijpu crkvu i to vam je dost\'.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.