Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinski podrumi nove generacije
Povratak na članak

U čemu su to Hrvati godinama prvi na svijetu? Najveći bum dosad, hrvatska vina pokreću novu eru

Svaka nova vinarija bila bi dobra vijest za bilo koju vinarsku regiju, ali u Istri je investicija Deklićevih samo jedan od osam sličnih projekata koji su ili u tijeku ili su nedavno završeni. U nove objekte, podizanje tehnološke opremljenosti i prezentaciju istarskih vina samo kroz tih osam investicija ulaže se ukupno oko 20 milijuna eura.

Komentari 2

ŠV
Švapski
09:30 09.03.2023.

Nažalost, Hrvatska je po kvaliteti vina na posljednjem mjestu u Europi. Samo pitajte zašto! Za kvalitetu od 2,99 € iz Italije plaćate nešto manje od 10 € u Hrvatskoj. Zašto? Nemojte, molim vas, s Plenkijem i HDZ-om. Oni nemaju ništa s tim!

VL
Avatar tarana
tarana
07:59 09.03.2023.

Dobrih je vijesti tako malo.... ova je iznimka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.