Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POLARIZACIJA
Povratak na članak

Tvrda desnica na svaki način želi spriječiti povorku ponosa u Sarajevu

Zbog svih pritisaka, povorka bi mogla biti zabranjena, najavilo je ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo u kojoj se vlast podijelila oko održavanja ovoga skupa

Komentari 8

ZI
zimerman
17:35 30.08.2019.

Njima sprječavaju islamisti a ne desnica ,normalna politička desnica u BIH ne postoji

VL
Avatar Croatino
Croatino
11:05 30.08.2019.

Narod koji zenama brani kupanje u kupacem kostimu na Jadranu jos nije dovoljno razvijen za takvu povorku.

VL
JJ
janica_jadnica
12:02 30.08.2019.

Cek samo malo, sad mi nesto nije jasno. Koliko ja znam Muhamed se ozenio djevojcicom 6 godina starom, a prvi puta je sa njom imao seks kad je imala 9 godina. Prema mojim shvacanjima morala, on je bio pedofil. Sad, tipovi ciju religiju predvodi pedofil dizu frku protiv pedera i lezbi. Pa u cemu je razlika izmedju njih?

VL
KA
kajinx
13:50 30.08.2019.

Bravo, bar da ih netko zaustavi. Cilj globalista: Uništiti familiju, pa religiju, pa nacionalnost, pa granice, onda "migrantima" dovršiti uništavanje svega što vrijedi u našoj civilizaciji.

VL
MA
Markoso
20:07 02.10.2019.

Na paradi viđen gej iz Foče Miloš Novović. Ako ga sretnete, mlatnite ga.

VL
MX
Mister X
22:47 30.08.2019.

Tvrda desnica na svaki način želi spriječiti povorku ponosa u Sarajevu, samo njedan jedini političar u EU je se usudio pa reko da je to suvišno i nepotrebno ne korisno takve parade održavati koliko idulih 10 ili 100 godina dada to čine . Treba im dati prava koja traže i krja ptriće i da se stalno smo oni ne ponose jer su pedri ! Zadni put mi je taj admin ili adminica bilo uvređena ili o jer ja sam kao nešto protiv i njih i odmah sam zaradio bio zabranu 2 dana . Sada me zanima jer je opet on stari paradista sada na kontroli koji me voli ili pripadnik koji paradu gleda kao publika koja se divi demokratskoj slobodi i pita se kuda to vodi. To navodno rade da narod zande kako je loše bilo kod Hitlera on to ne bi dozvolio a mi ima da uživamo u tome u demokratskoj slobodi da to gledamo kao se oni bore za paradiranje ...ili sl. ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.