Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM
Povratak na članak

Više plaće zdravstvu, otkazi na izmišljenim radnim mjestima!

Poreze treba smanjiti svima, ali ne na diskriminatoran način. I PDV treba biti isti za sve industrije i proizvode, protiv sam toga da PDV bude pet posto na kruh, a 25 posto na automobil.

Komentari 3

DV
dvorskaluda
06:43 02.08.2019.

Bojim se da u Hrvatskoj strojobravar,mehaničar,medicinska sestra..nikada neće imati veću plaću od bilo kojeg šefića,savjetnika,voditelja,višeg savjetnika u državnoj/gradskoj upravi. Nikada neće imati više od velike većine saborskih zastupnika kojih ni nema na sjednicama, koji kuckaju po mobitelima,spavaju,tračaju i čitaju novine. Ne zanosimo se - ipak je ovo Hrvatska

VL
DV
dvorskaluda
06:40 02.08.2019.

Kada bi se barem tako plaćali ljudi; prema obavljenom poslu,kvaliteti posla, značenju i učinku posla.Tada bi mnogi savjetnici,voditelji nečega,pomoćnici nekoga...odletjeli kao lišće jer mnogi ne rade ništa ; šalju i proslijeđuju hrpe e-mailova,uputa,upozorenja, i to tako da to jedan-najviši u hijerarhiji pošalje slijedećem nižem, ovaj to pošalje trojici nižih od sebe, oni po desetorici nižim od njih,oni četrdesetorici još nižih...i tako par rundi dok najniži to ne pošalji radnicima (službenicima izvršiteljima - bar ovako je u upravi)

VL
BA
Barbasmora
21:32 01.08.2019.

Izgleda neki balkanci sa vezama u saboru opet nanjusili novac....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.