Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice potresa
Povratak na članak

Turska se počela obračunavati s građevinarima odgovornima za mnoštvo srušenih zgrada

Kavak je bio i izvođač radova, čije su dvije zgrade srušene u potresima. Gradonačelnik se pojavio na sudu i određen mu je pritvor. Osim gradonačelnika Kavaka, turska policija uhitila je desetine izvođača radova, među njima izuzetno utjecajne i moćne ljude, nakon što su se tisuće zgrada srušile u potresima.

Komentari 1

DU
Deleted user
10:26 27.02.2023.

Inžinjerska savjest? Danas je mjerilo vrijednosti debljina novčanika, elastičnost i podlizivanje investitoru, pa se struku često zanemaruje kako bi investitor bio zadovoljan. Danas je popularna poštapalica da ne postoje ljudi kojih se ne da zamjeniti u smislu ako nećeš podpisati ti, podpisat će netko drugi. Krivicu možemo tražiti i u školstvu jer njihov cilj je količina, a ne kvaliteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.