Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret predsjednika
Povratak na članak

Trump i Putin sreli se u Vijetnamu

Trump i Putin su nasmiješeni stali jedan uz drugog za tradicionalnu grupnu fotografiju

Komentari 6

OP
opančar
00:45 11.11.2017.

bolje da se rukuju, nego da ratuju.

VL
MX
Mister X
10:54 11.11.2017.

Trump i Putin su nasmiješeni stali jedan uz drugog za tradicionalnu grupnu fotografiju. Zatim su se odvojili kako bi sjeli na različite krajeve stola. Kako vidimo sekundu dvije je samo smio biti u kontaktu sa njim- strašnim Putinom i kraj priče ,,, Dali je nekima ovo jasno ili treba jasnije i glasnije . Amerika drži Trumpa zaono dolje gdje jako boli i vidi se 200% jasno ne smije starina da mrdne . Ucijenjen je da mu rade o glavi i da ga imaju u šaci kad god hoće mogu izbaciti svjedoke-ježiće koji če "priznati" da je muljator sa Rusima da je za robiju !!! Mogu si misliti kao si žarko i često poželi da je "diktator" kao Putin na mjesto slobodne demokracije" a ne marioneta ovog planeta !

VL
MX
Mister X
10:56 11.11.2017.

Narvno nisu htijeli susret znali su da nema smisla Putina pod sankcijama njihovim da nagovaraj da on bude isti takav karakter prema susjedu kojem je grijeh to da se Amerike boji !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.