Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zid na granici
Povratak na članak

Trump i demokrati bez dogovora o deblokadi vlade: Ako treba, blokada će trajati godinama

Trump, koji za gradnju zida želi pet milijardi dolara, rekao je kako je potrebno zaustaviti nezakonite migracije i trgovinu drogom preko granice. Kada se kandidirao za predsjednika 2016., Trump se zakleo da će zid platiti Meksiko koji je odbio takvu ponudu.

Komentari 10

VJ
vjaceslav
16:49 05.01.2019.

konačno da je netko tim leftardima rekao odlučno NE!

VL
NE
Nepokolebljiv
01:24 07.01.2019.

Malo edukacije balkanistanskim nazovinovinarima: Demokrati su na izborima dobili kontrolu u House of Representatives to je Predstavnicki Dom. Senat je dio "Kongresa" u kome su Republikanci u vecini. "Kongres" je Senat i Predstavnicki Dom zajedno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.