Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGROKOR
Povratak na članak

Trećinu robe dobavljači plasiraju u Konzum, mogu li preživjeti njegov slom

Slom Konzuma stvorio bi značajne probleme dobavljačima. Već sada traže izlaz pa će tako, primjerice, Kraševi proizvodi biti u Lidlu

Komentari 4

DA
danijelrukavina4
20:40 25.05.2017.

U kapitalizmu kada propada tvrtka, propada i vlasnik. Nadam se da ćete se potruditi i pronaći i zadnju zamračenu kunu. Ovo je sve kriminal prve klase, i Agrokor i dobavljači, čast iznimkama. Ako HDZ misli "izkemijati" da dugove ovih skorojevića plaća narod, dobiti će narod. Sada se polako otkriva kakva smo mi ustvari država. Sve pratimo. Sada je sve malo jasnije. Netko je mogao raqditi što je htio, a netko nije mogao raditi ništa. Sramota. Ma koji domoljubi. Kriminalci prve klase.

VL
TB
tomislav.bekic2
06:21 26.05.2017.

Kad bi se hrvatski građani, pogotovo oni koji primaju plaću iz proračuna, osvjestili da kupuju hrvatske proizvode, bilo u Konzumu, Lidlu, Sparu, ili Kauflandu, svima bi nam bilo bolje. To je bit problema. Njemci, Švicarci, Austrijanci i Francuzi su toga svjesni, a mi Balkanci nismo. Zato idemo u propast.

VL
Avatar istovari
istovari
10:15 26.05.2017.

Očito da po broju komentara Hrvati još uvijek ništa ne shvaćaju...dajte im lakše teme kao što su Srbi, ćirilica, Pupvac, Udba, partizani, Ozna, pederi, Gospa, lustracijai,sdpe, pobačaj, itd., itd....to što je Agrokomerc već u stečaju pola ih pojma nema aa i zašto bi? Netko mora biti bitku i za začelje na europskoj ljestvici životnog standarda i pameti....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.