Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKLEVETAO GA
Povratak na članak

Josić 'skrušeno' nudio mirenje, Stipe Milanović odbio

Stipe Milanović nikada nije bio u državnoj službi, pa niti u jugoslavenskoj diplomaciji

Komentari 20

Avatar TAJSAM
TAJSAM
09:38 08.05.2015.

Koji naslov "skrušeno molio" da čovjek ne povjeruje dokle može ići novinarska mašta. Pozdrav dobrim ljudima

VL
LI
Lisabon
10:07 08.05.2015.

Stipe Milanović je ko gospodja ministarka.Nula bodova,ali je stalno u medijima.Sramota.

VL
MA
Malenkost
09:44 08.05.2015.

Tomislav Josić je u pravu sto se tice UDBE i njenih suradnika. Tko misli da ne rasiscene stvari treba pokopati vrijeme, taj se grdno vara. HDZ i Crkva su bili protiv Lustracije. Tek ako se dokaze s pogledom u Udbinuu Dokumentaciju moze se nekom presudivati. HR je udbaska Tvorevina i do danasnjeg dana. Nikad vise HR. Bjezite iz te jadne komunisticke Drzavice koju ce komunisticki sinovi odvesti u najvece siromastvo u EUu. Pogibije Domoljuba bile su potrebne da bi se stvorila baza za novi start nasljednika komunistickih Otaca. Bravo Drugovi! Rafinesa je to na zrtvama domoljuba stvarati opet YU u malom. Lustracija je jedini pravi Korak. Kolinda se ne izjasnjava. Sramota. Zna ona koji je to teret.

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
10:00 08.05.2015.

Nije bil u državnoj službi, ha ha. Takvi su bili "vanjski saradnici". Ma, već samim tim kaj je "napravil" takvog sina genijalca trebalo bi ga predložiti za "nobela".

VL
PU
pustiriboloifce
10:29 08.05.2015.

Bravo, gospodine Stipe ne stanite , zatvor za takve...

VL
Avatar ikebana5
ikebana5
12:30 08.05.2015.

Ceprkajte ceprkajte necete nista isceprkati. Probajte ceprkati po sljedbenicima i vodjama HDZ-a tamo se ima sto iskopati.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:53 08.05.2015.

Interesantno je da nikoga ne smeta kleveta? Takodje ne smetaju ni kriminalci, razbojnici, nasilnici, pa cak ni oni sto festaju sa Arkanovim pukovnicima? Cudan smo mi neki narod?

VL
OB
ObrenM
10:27 08.05.2015.

Nebi o uvrijedi,vec o dirigiranom sudstvu.Dok se sporovi od zivotnog znacaja otezu godinama,pa i destljecima,dotle se uvrijedjena velicina tatice ima prigodu osvetiti branitelju i dobrom covjeku -nadzvucnom brzinom.Da je pitati uvazenog premijera o tom postupanju suda,rekao bi da nije upoznat,niti da je doslo do tuzbe,a kamoli da je on nesto pogurao.Takodjer ne zna niti za bratove poslove i kredite,jer oni o tomu nikad ne razgovaraju.

VL
MI
miskec56
11:03 08.05.2015.

Stipe, ma nikakvo mirenje s tim primitivcem nemoj primiti. Taj lik stalno laže i obmanjuje i za to bi htio biti nekažnjen. Da ne bi................

VL
FO
ForeignLegion1987
13:26 08.05.2015.

Stipe Milanovića...laze...on je itekako upleten,,u narucivanje ubojstava hrvata,,,bio je usko poveszan sa udbom,,,,,ako su dokazi ...o njemu,,,nestali,,,e onda treba privesti njegovog sina zorana koji je maknio,,,dokaze o tatici

VL
DU
Deleted user
10:15 08.05.2015.

Josić je naveo krive činjenice ali postoje prave a one su, Stipe je partizanski sin, komunist i član partije.

VL
BU
Bulaba
10:41 08.05.2015.

Kako nije, pa Stipe Milanović je bio šef kabineta sekretara izvršnog komiteta CK SKH, dakle ključne institucije odgovorne za likvidacije hrvatskih emigranata, i to u periodu najvećeg udbaškog klanja Hrvata po Njemačkoj i šire. Kaj netko misli da je mali Zoka slučajno postao šef SDP-a? Te godine postaje sekretar Izvršnog komiteta CK SKH. Njegov šef kabineta u to vrijeme bio je Stipe Milanović, otac kasnijeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića

VL
ŠT
štampar
13:07 08.05.2015.

Josiću samo hrabro i nedaj se ti imaš velika primanja ti si se za to borio i to nije loše. Što je tebi platiti klevete pa ima love do krova. Problem je u tome što je to novac hrvatskih građana. Malo ćeš uštedjeti na tebi znanim stvarima i evo naknade za klevetu.

VL
AN
Anamarija10
17:18 18.05.2015.

Pa taj je dobio zasluženo. Klepnuo ga neki dan smetlar metlom po tikvi

VL
Avatar tituš
tituš
10:42 08.05.2015.

Koliki je odštetni zahtjev, hoće li moći pokriti neuspješno poslovanje sinova. Kad vidimo gdje je radio, nije čudo koliko sinovi malo znaju o ekonomiji!

VL
ŠT
štampar
12:49 08.05.2015.

Josiću budi frajerčina ako imaš hrabrosti pa i dalje iznosi ovakve samo tebi i tvojima poznate istine. Mi pošteni hrvatice, hrvati i katolici znamo što ste htjeli svojim iznošenjima laži, ne samo o gospodinu Stipi nego i o mnogim drugim poštenim građanima. Ako gospodin Stipe bude išao do kraja mislim da ste obrali bostan, ali to vam i treba. Pokušali ste preko ćirilice nešto ušićariti a ono sad vas oplela latinica. Dobili ste po labrtama svojim oružjem. Samo tako nastavite lagati ovo ide u prilog vašim protivnicima. Možete misliti kad sve bude gotovo a vi slavodobitno ližete ono po čemu ste pljuvali pljuc pljuc. Samo naprijed sad iz revolta skinite koju ploču sad je slobodno, sigurna sam da vas gospon Penava ne bude prijavio ali ako ne možete samo pozovite ga da vam on ili netko drugi pomogne. Samo naprijed u boj u boj sa propast svoj.

VL
DU
Deleted user
10:15 08.05.2015.

Koliko je tek u emisiji Branimira Bilića prije par dana iznio neistina. Ne mogu vjerovati da je Branimir Bilić za kojeg sam smatrao da se radi o najboljem novinaru pozvao takvu osobu u emisiju, srozavši si ugled..

VL
IK
ilija.k.rosandic
09:38 08.05.2015.

miran stožeraš u kućicu, budi čovjek bar jednom priznaj i javno putem medija se ispričaj ne samo Milanoviću već i HR. javnosti dosta ste lagali i žuči prosuli, a sad je vreme da to i platite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.