Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tek kad prođe ova pandemija vidjet ćemo je li borba za svaki život istina ili još jedna gola laž

Hrabrimo se međusobno, podižemo si moral, razmjenjujemo strahove, sumnje i crnohumorne šale na račun korone. Organiziramo se, pomažemo si. Pratimo pobožno svaku riječ svojih nacionalnih, državnih i lokalnih stožera

Komentari 5

RO
Rope22
14:34 06.04.2020.

Javio se konačno stručnjak. Sad mi je lakše. Nakon ovog, ne znam kako to točno nazvati, opet me potijeralo na wc.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:08 06.04.2020.

"...među manjinskim koproducentskim partnerima iz Francuske, Njemačke, Slovenije te Bosne i Hercegovine je i hrvatska producentska kuća Propeler Film... Film je dobio i potporu HAVC-a." Nemoguce je prikriti da se Pofuk dugo premisljao da li spomenuti i HAVC na ovoj listi koproducenata! Dobro je da mu se ipak omaklo, neka hrvatski poreski obveznici znaju kako se njihovi novci trose! Naravno, kako bi srpski film mogao biti snimljen bez podrske HAVC-a?! Pa, nisu ludi da daju potporu filmovima Jakova Sedlara ili nekog drugog "ustase"...!

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
15:07 06.04.2020.

Hajde Pofuk nemoj čekati da sve ovo prođe pa biti general poslije bitke, reci ti što i kako treba sada uraditi,a mi ćemo kad sve prođe biti generali , pametovati

VL
BE
Bel
14:50 06.04.2020.

Samo jako naivan covjek moze misliti da su sve ove mjere jer se eto skrbi o stqrcima. Pa svi sustavi bi starce zatukli maljem da mogu, svi sustavi daju lose mirovine i starci su svuda marginalizirani. Samo jako jako naivan covjek moze vjerovati da je svjetsk ekonomija stala da se spasi jedno 100000 staraca. Svaki dan umiru tisuce i tisuce ljudi od tbca, malarije, ostalih bolesti i gladi. SVAKI dan. Pa nisu zato zaustavili svijet. Sad jesu. I zele karticno placanje, jer kao novcanice sire virus? Iako nista ne mozemo, ne znaci da smo maloumni.

VL
JW
Jim West
13:55 06.04.2020.

Borba za svaki život pala je na prvom kamenčiću. Gdje su danas molitelji protivnici pobačaja koji dežuraju pred bolnicama? Zašto ne mole za oboljele od korone? Veliki vođa Trump, zaštitnik života, prvo je optužio demokrate za virus (dakle, prvo Amerikance), onda Kineze, a kad je voda došla do grla, eto preko 330.000 zaraženih i skoro 10.000 umrlih. Gomila desničarskih šarlatana i niškoristi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.