Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Svrha vladanja: samoljublje

Dokad će trajati taj nesklad između mišljenja građana i umišljenosti vlasti?

Komentari 6

Avatar pf
pf
15:18 01.11.2013.

Svrha vladanja je mandat upravljanja proračunom. Proračun je novac, a novac se može ukrasti zlouporabom vlasti. U svakom slučaju odgovorni su birači. O njima ovisi da li biraju vlast za opće dobro ili mafiju.

VL
Avatar pf
pf
10:14 05.02.2013.

Svrha vladanja je upravljenje proračunom. U Hrvatskoj je upravljanje proračunom = pranje love. Hrvatska je dužna 50 milijardi + kamate. To je rezultat hrvatskog, lezilebovičkog domoljublja.

VL
TR
tribić
21:11 04.02.2013.

Svrha pisanja; samoljublje, ili je gospon novinar, Ivkošić nečiji Trojanski konj, kao i Karamarko, uostalom.

VL
Avatar CRACKER_JACK
CRACKER_JACK
13:01 04.02.2013.

pitanje VL-u koliko ćete me plačati da vam iz prve ruke dam obrazloženja o bilo čemu? da li mogao sam srediti ovu državu bez ijednog vašeg mislioca ili "stratega"? odgovorno tvrdim da bi...i to vrlo lako i vrlo brzo ! ! skupiti milion prosječnih na hrpu i da takvi svom silinom misli ili znanja brainstormaju, nije jednako kao razmišljanje samo jednog genija ! prosječni ne mogu dohvatiti niti malo genijalnih misli, bez obzira na masovnost....i zbog toga se razlikujemo od vas !

VL
OB
-obrisani-
22:14 04.02.2013.

Ovo s HTV-om stvarno postaje nesnošljivo.Kako novinari mogu nisko pasti u svom poslu upravo je nevjerojatno.Televizija zaista postaje dio namještaja koji smrdi do povračanja.Ozbiljno razmišljam o bacanju(doslovno) tog aparata kroz prozor.Tim spodobama treba pod hitno ukinuti tv.pretplate pa da vidimo.Ali neće jer ih ista ta televizija drži na vlasti.Smeče-

VL
FJ
fjdanm
08:24 06.02.2013.

Hvala gosp. Ivkošiću! Ovo ste prekrasno napisali. Vi ste saželi, što svi mi mislimo. Moramo se zato oduprijeti ovoj vlasti koja zemlju vodi u krivom smjeru, dok nismo završili u provaliji. Još imamo malo vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.