Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banožić o optužbama Srbije protiv hrvatskih pilota:
Povratak na članak

'Svaki zločin treba biti kažnjen na temelju dokaza, ne politizacije. Oluja i Bljesak bile su časne operacije'

Banožić je podsjetio da su danas razgovarali s optuženim pilotima te su ih ohrabrili postojanjem mehanizma koji se pokazao i ljetos kada je pristigla optužnica iz BiH za 14 ljudi.

Komentari 1

DU
Deleted user
15:19 27.05.2022.

To je dimna bomba za unutr. pol. prilike Srbije - gdje sada Vučić mora poput golmana na jednu stranu, a srce tuče za Putina, dok prazan novčanik gleda u smjeru EU. I onda, u takvoj "raznoški" - tradicionalno ide huškačka epizoda prema Hrvatskoj, ovog puta prigodno potaknuta hvalisanjem pilota koji su prebjegli iz JRV pa im to palo na pamet, kad su vidjeli na HTV. Znači, njemu je u duši teško, da teže ne može - ili potonuti vezanih zastava s Putinom ili odlansirati Rusiju pa krenuti put EU i novca. Hrvatska tu samo naišla kao distrakcija, da domaće pučanstvo ne vidi da nema dobrog rješenja i da su u "ćorsokaku". Vučić ne mijenja ćudić!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.