Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje CNN-a
Povratak na članak

Svaki deseti Amerikanac misli da su Boeing oteli izvanzemaljci!

Polovina ispitanika vjeruje da se nestali zrakoplov traži na pogrešnom mjestu, a 46 posto smatra da nikada nećemo doznati što se dogodilo sa avionom.

Komentari 5

JO
joso87
10:59 08.05.2014.

Dok god ništa ne pronađu, niti jedna mogućnost se ne može isključiti, čak i ta sa vanzemaljcima. Čudno je da se uz pomoć toliko sofisticirane tehnologije još uvijek baš ništa nije pronašlo, a informacije koje se plasiraju kroz medije su toliko proturječne kao da im je cilj da svaki čovjek stvori neku vlastitu teoriju.

VL
OL
olovka
11:17 08.05.2014.

Sve su mogucnosti otvorene , a samo je jedna istinita . Anketa je vjerovatno bila usmjerena na neke stvari da se ne otkrije prava istina . Vanzemaljci sa zemlje su odgovorni ,isti oni koji unistavaju drzave ,vlade ,slobode i sveve normalno . Mora doci vrijeme kad vise nece postojati istina vec samo ono sto namo ONI (vanzemaljci sa zemlje) kazu ,nazalost oni se nalaze u svakoj NATO bazi po svijetu.

VL
DE
Dejan1000
12:34 08.05.2014.

I ja to mislim.

VL
Avatar adriaticregion
adriaticregion
10:06 08.05.2014.

Ne znam jel netko letio prekooceanskim letom (npr. za Ameriku), ako niste, evo jedan zanimljiv podatak - postoji aplikacija kojom možete u svakom trenutku pogledati gdje se nalazi avion i osoba koja vam dolazi u Ameriku (u ovom slučaju brat iz Hrvatske) tako da ove spike kako nema praćenja aviona itd....vidite da ne drže vodu....ovo govorim na temelju korištenja te aplikacije.. Ping kod Pertha je poslan ali nije s Boeinga nego s mamca kako bi se išlo na jug tražiti....avion je negdje na sjeveru s 2t tereta koji je bio prevažan....kad ga nađu u oceanu javite mi ;-)

VL
RE
reborn
10:43 08.05.2014.

Treba pojasniti pojmove: teroristi su "bad guys", a izvanzemaljci su navodno "good guys" za koje zakoni ne vrijede (oni koji su iznad zakona). Prema takvom tumačenju pojmova i ja mislim da su ga oteli izvanzemaljci... Pojaviti će se taj avion već negdje i odigrati svoju bitnu ulogu u onom što "good guys" kuhaju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.