Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Parizu
Povratak na članak

Sukob prosvjednika i policije, letjeli molotovljevi kokteli, troje ozlijeđeno

Iz povorke u povodu 1. svibnja izdvojilo se oko 150 zamaskiranih mladih koji su izazvali nerede

Komentari 2

AN
anticenzura
18:13 01.05.2017.

Jadni Francuzi dodje li im taj Emmanuel Macron na Vlast, postati ce siromasniji od Albanije, a i ovako im je isparila srednja klasa u zemlji. Ajme sto su ucinili od zemalja narodu ovi iz EU, Njemacka in primis, sada su svi teska bijeda i Istocna i Zapadna Europa, jos samo da pokose ove na Sjeveru i postajemo Africki kontinent. Doduse bilo je i za ocekivati gdje Nijemci uzmu uzde u svoje ruke, tu je katastrofa vise nego zagarantirana. Ne mogu vjerovati da ljudi nista ne uce iz svoje povijesti.

VL
AL
AlfaOmega
21:06 01.05.2017.

Ispravak - Marine Le Pen je istupila sa pozicije predsjednika Nacionalnog Fronta. Također sljedeća nedjelja će biti 07. svibnja po gregorijanskom kalendaru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.