Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhovni sud
Povratak na članak

Suci sutra na zatvorenoj sjednici odlučuju o žalbi Branimira Glavaša

Tužiteljstvo navodi da su kazne premale, a obrana da ratni zločini nisu ni dokazani

Komentari 9

DD
DDUVNJAK
22:08 03.06.2010.

Ako ćemo se tako djeliti onda nek Senka Knežević kaše je li Srpski ili Hrvatski civil i u čemu je stvar.

VL
CR
crocro
20:56 03.06.2010.

Ja sam legalist. No, da li se može na temelju izjave samo jednog svjedoka tj. krunskog svjedoka, koji svako malo mijenja svoje iskaze, temeljiti presuda Glavašu. Ja mislim da za takvu kaznu i za optužbu za ratni zločin, treba podastrijeti puno više dokaza, nadasve materijalnih i puno više \"krunskih svjedoka\", od jednoga. Ako toga nedostaje, onda je ovo bjanko presuda.

VL
BR
brgr
21:52 03.06.2010.

Kad se rijesimo ove budale ima da nam sunce svane u Hrvatskoj,jos jedan ustasa manje,ne znam ako se netko sjeca one scene iz Bleiburga gdje su ustase zaustavljale domobrane i govorile kako treba da skinu hrvatsko znakovlje i da stavljaju ustasko i slobodno vicu da su ustase,tako je ovaj kreten radio kad je pao vukovar pa je docekivao branitelje vukovara i govorio slobodno recite da ste ustase ima negdje scena iz dnevnika iz tog vremena,ovo je cisti dokaz kako ovakvi idioti jos uvijek mogu da se slobodno krecu po Hrvatskoj i Bosni.,i da nase pravosudje ne funkcionira.

VL
DJ
djakputnik
22:02 03.06.2010.

Što danas u Hrvatskoj znači biti legalist? Pravosuđe, ako se to tako može nazvati, u rukama je HDZ-a i sve odluke \"suda\" su onakve kako to želi HDZ. Prema tome, ovo sa Glavonjom je najobičnija farsa, jer on ne smije biti osauđen. Ako bude osuđen, onda će previše pričati o nestašlucima naših vrlih vladara iz stranke opasnih namjera. A onda ne bu dobro.

VL
Avatar Romano37
Romano37
07:29 04.06.2010.

Nisu li suci Vrhovnoga suda, nekim presudama donesenim u posljednje vrijeme, nagovijestili ishod pravomočnosti i ove presude ?

VL
ME
medmed
11:29 04.06.2010.

ma naivčine jedne pustite tu temu na miru jer svi vi koji komentirate nemate pojma ni o hdz-u ni o glavašu ni o pašaliću , pa vi ste jadnici koji ste upali u kandže saveza komunista jugoslavije i sluganskih pera tj. soroševe služinčadi i sada lajete kao bjesni psi o hrvatskim institucijama kroz lupu saveza komunista i sjetite se da onaj tko s đavolom tikve sadi ......................, sjetite se budiše kako ga je račan prodao pa tako ćete vi biti prodani od strane partije koja vam polako uzima dušu i srce i pretvara vas u snobove sebi privržene u dilu sa hdz-om uvukli su homiće u ustav sutra će uvući i pedofile legalizirati će drogu i prostituciju , đavlu će predati vaš duh ostavite se partije jer koliko god ima krađa i lopovluka u hdz-u ima još više zla u sdp-u i vjerujte da su svi političari banda i nevjerujte današnjoj koaliciji sdp+hdz nego neka svatko od sebe krene i neka zaokruži one kojima je ljudski duh na prvome mjestu a to sigurno nije ni partija ,a ni ovo što je ostalo od pokreta za Hrvatsku, stoga birajmo DEMOKRŠĆANE ljude koji promiču kulturu, vjeru, čovjeka, humanost itd. , a ove što vam obećavaju da su tu upravo zbog vas otepite i prektižite oni su svoju dušu vragu dali i postali robovi materijalno , postali su zatvorenici zla i razvratnosti pa oni nemaju ni vjeru ni dušu, a što je čovjek kada izgubi najveću vrijednost ljubav, vjeru, identitet onda se pretvara u životinju, okrenite se ljubavi i Bogu okrenite leđa više ovoj bandi.......

VL
OB
-obrisani-
19:24 03.06.2010.

sad cvili ,nema više one hrabrosti kao nekad dok je bio u čoporu..kako najednom se muškarac pretvori u ženu

VL
DD
DDUVNJAK
10:32 04.06.2010.

POLITIKA SVI SMO MI ..... HDZOVAC jura911 je napisao/la: da Glavaš nije krao glasove za Sanadera ,danas nebi bio ni u zatvoru..a Vi gospodine mislite kako..Mislite li da bi Hdz sa Pasaličem dozvolio sudenje Glavašu??Ja mislim da nebi ...Glavaš jeje sam sebe osudio...budalaš... --------- Hej a gdje je tu pravosuđe? Pa ovo je priznanje da je HDZ strpao Glavaša u zatvor a ne pravna država! Dakle stranka svi smo mi IVO SANADER iliti svi smo mi JACA. I tko je iz stranke SVI SMO MI ustao protiv tog političkog zatvaranja? NITKO . Da sad se sjećam na to političko zatvaranje jedini je reagirao baš Pašalić njegova žrtva.

VL
JU
▄▀▄▀JUMPEṚ
21:03 04.06.2010.

Samo Jude svoje sude

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.