Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što znaju sportaši, a ne znaju političari?

Iskustvo je pokazalo da državna poduzeća i njihovi vodeći kadrovi uglavnom nisu motivirani ni prisiljeni na bespoštednu borbu za kunu više, centimetar više, gol više ili gem više

Komentari 12

ML
mladaklada
23:10 17.07.2018.

Očekivati preobrazbu političara po uzoru na ove sportaše pokazuje temeljno nerazumijevanje stvari. Miješaju se kruške i jabuke. Nadobudno je očekivati da će se političari sada promijeniti, da će nastati nekakav duh zajedništva koji će nas odvesti u svijetlu budućnost. U sportskim sastavima nastaje takva kohezija iz razloga koje je u politici nemoguće postići, neka psiholozi (i psihijatri) to objasne. Hrvatska neće nikada imati takvu politiku niti takvu vlast, s time se treba pomiriti i raditi na vlastitom razvoju, jer politika neće za vas učiniti ništa. Jedino što čovjek može je učiniti najbolje što zna za sebe i obitelj, u zadanim okvirima. Ili otići van.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:04 18.07.2018.

Zašto mislite da političari ništa ne znaju ? Evo Krešo je Beljak već u mladosti pokazivao svoj raskošni talent u obijanju auta radi krađe autoradiokazetofona druga je stvar što krimiminalni milje to nije prepoznao !

VL
AM
AMD------------------------
23:15 17.07.2018.

fakt je ,da sve hrvatsko vrijedno zivi i radi u diaspori kao i nogometasi a sve drugo trpi lakrdiju potomaka jugojadije,koja unistava lijepu nasu sto hitler i staljin zajedno nebi uspjeli .

VL
BL
bljak007
22:34 17.07.2018.

Pokazali su političarima, ono što oni nikad neće moći, jer su bjedne sirovine, ali ima hrvatska puno puno nas koji hrvatsku volimo.

VL
ZA
zagabria1
23:00 17.07.2018.

Stvari će se riješiti same od sebe kada svi oni propadnu kao Agrokor i krenemo od nule. Tada će tek borba biti bespoštdna, do tada oni još an grbači naroda ispijaju kave i krčme narodnu imovinu. Ali neće dugo sve će to propasti

VL
DU
Deleted user
23:10 17.07.2018.

Uživancija malo skoknut do komšija koji vidaju rane PREDSEDNIK SAVEZA SRBA IZ REGIONA MIODRAG LINTA: Krstajić nije smeo da lajkuje Raketića sa Tompsonom! POLITIKA 17.07.2018. 19:09h Smatram da selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ne bi trebao više da lajkuje nijednu fotografiju Ivana Rakitića na društvenim mrežama jer ustašu Tompsona smatra jedinim kraljem u Hrvatskoj

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
04:55 18.07.2018.

Kmecanje ljevicara je pocelo. Sad serviraju svoje "bisere" napisane prije 12 godina, kao to je relevantno. Na pr., da je Dalic imao razjedinjenu potporu i da je bio bojkotiran i napadan na svakom koraku kao sto su ljevicari napadali ii i čkalili Plenkovica,Dalic nebi imao ni minimalne sanse uciniti ni priblizno tome sto je ucinio. Dalic je izbacio jednog i jedinog remetitelja reda i rada dok je Plenkovicu to bilo nemoguce uciniti. Dalic je imao 100%-otnu podrsku javnosti/navijaca i medija za svoj naum rada dok su gradjani skoro pola drzave bacali klipove pod kotace Plenkijevih kolica podpomugnuti vecinski komunistickim idejama nastrojenim medijima u RH. Ovaj clanak napisan je u duhu Srba, koji se za svaki mali iskorak u buducnost prvo moraju svadjati i isaglasiti o Carici Milici, Kralju Dusanu, Milosu Obolicu itd, sto je prakticki nemogue. Tako i mi izgleda, uvijek kad se govoti o buducnosti destruktivci se uvijek vracaju na diskusije o tim nesretnim privatizacijama od prije cetvrt stoljeca. Ovih dana sam uzivao cuti mnoge skandirajuci u jedan glas MI HRVATI!!!. Mi smo narod koji gleda u buducnost a ne u proslost, i zbog toga stanimo iza Plenkovica i dajmo mu podrsku kakvu je Dalic imao, a u sljedecim izborima procijenino njegov rad i uspjeh. To je vrlo jednostavno uciniti ako se zeli naprijed bez ispizdivanja o proslosti. Ostavimo proslost povjesnicarima i pravosudju. Na koncu, zasto nebi svi stali iza poklica MI HRVATI i tako se ponasali. Usput,nisam clan HDZ-a sa

VL
M4
M48Yu
08:41 18.07.2018.

Sportaši su se pokazali superiorniji kad treba narod napraviti budalama, ali to je sprega medija, politike i takozvanog sporta, zato sportaši dobiju milijune, a političari ipak skromnije zarađuju. Novinari još manje iako bez njih cijeli sistem bi kolabirao.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
08:53 18.07.2018.

Što znaju sportaši, a ne znaju političari? Hrvatski sportaši znaju da če se lova možda dijeliti ako postignu sportski uspijeh, a hrvatski političari znaju da če se lova sigurno uz Boga i domoljublje dijeliti ukoliko tako odrede šefovi iz elite 200 bogatih domoljubnih familija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.