Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se odobrenja Europske medicinske agencije
Povratak na članak

Što sve trebate znati o cjepivu Johnson & Johnson?

Cjepivo J&J koristi adenovirus obične prehlade koji je genetski modificiran da se ne može množiti i da nosi gen za ključni dio koronavirusa, a to je proteinski šiljak koji daje virusu karakterističan izgled poput šiljaka krune

Komentari 4

MP
miroslav.petkovic.7564
13:14 11.03.2021.

Treba ih zaobic u sto dalje! Pa to cjepivo bilo je obustavljeno jer se pacijenti razboljevali. A slusam ovdje u Moskvi njegova efikasnost je 65% . Samo Sputnjik V dolazi u obzir ako! Vec ga 48 zemalja zaregistriralo. Italija kupilaa licencu od Rusa za dva mjeseca nastavit ce sama proizvodit sta kazu domaci Amerikanci na to.Nisam vas tako ucio ja sam davno pisa sta ce bit. Sad histerija trazite formulu od njih.

VL
ZN
znam
14:34 11.03.2021.

Sto trebate znati? Apsolutno nista!

VL
Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
13:09 11.03.2021.

O cjepivu znamo dosta o J&J kompaniji da je najvise tuzena kompanija u povjesti da je Huffington Post nazvao kompanija koja najvise krsi zakon! Da su u djeciji puder stavljali Azbestos! To znam i pise na zvanicnim stranicama a nek i drugi cuju ko je Johnson & Johnson

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.