Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu primili 9 plaća
Povratak na članak

Što su saborski zastupnici učinili kako bi pomogli radnicima Konstruktora?

Mi političari izgleda dopuštamo i olako se odnosimo prema problemima radnika koji nisu dobili plaće, izjavio je Boris Vukšić iz redova laburista

Komentari 7

Avatar gladnijura
gladnijura
08:27 12.07.2014.

Ovo više nije socijalizam. Rad je roba na prodaju kao i svaka druga. Na žalost od samog početka 1991 to nije regulirano. Zna se zbog zašto!

VL
OS
osica
22:42 11.07.2014.

ovo najbolje oslikava naše saborce- o životnoj drami , tu pored nas - ne znaju odgovor, ne pokazuju empatiju, pravdaju se , biježe od novinara ....., "ne citiraju papu, nemaju katekizam ..... " jer raditi, a ne primiti plaću godinudinu dana " nije grijeh"u Hrvatskoj .

VL
Avatar airbizz
airbizz
20:59 11.07.2014.

saborski zastupnici imaju pravo doneti zakone koji bi zaštitili radnika i kaznili divljanje naših poduzetnika,ali nemaju volje ili su potkupljeni.

VL
IS
istri
21:20 11.07.2014.

cudna nasa drzava. onaj koji je u pritvoru i prima masne place a ovi jadnici 9 mjeseci Rada bez place.zanima me dali i sanader je uvjek na platnoi listi.

VL
FL
flok
21:15 11.07.2014.

pa milanka je specijalizirana za ovakve slučajeve, u oporbi je uvijek lila suze za onima koji rade a ne primaju plaću. ljudi kod milosrdne milanke, ona će valjda pomoći

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.