Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Što slijedi nakon odluke britanskog suda

Ionako bi se vjerojatno branio šutnjom, i da hoće, istragu u kojoj su dokazi uglavnom na papiru, iz Londona će teško moći ometati.

Komentari 7

NE
neboiznadzagreba
02:28 09.11.2017.

Nakon odluke britanskog suda, slijedi nova odluka britanskog suda, pravno daleko utemeljenija negoli odluka ijednog suda, uključujući i ustavni, Republike Hrvatske.

VL
SV
svojaja
09:51 09.11.2017.

Britanija nece izruciti Todorica zato sto je drzava upetljana u njegov slucaj i to u teskom organiziranom kriminalu, a ta ista drzava ga i proganja. Nema sanse da ce Zapad to dozvoliti, oni ce braniti sebe i svoje kompaniije sto posluju u Hrvatskoj da se i njima ne desi isto. To je opasan presedan, osim tesko razbojnistvo i to nikada nece proci u zapadnome civiliziranom svijetu.

VL
GE
geez
22:37 08.11.2017.

"istupurazdraganog" ???

VL
DO
dopizdilomi
09:41 09.11.2017.

Nakon Engleskog a ne Britanskog suda slijedi da je Todorić politički progonjen i ostaje u Engleskoj s našim novcima a naši političari bivši i sadašnji mogu odahnuti jer nema suđenja dok svi ostali ostaju u strahu od otkaza i brige za mirovine.

VL
MA
Malenkost
07:50 09.11.2017.

U ovom prilogu zamagljiva se stvarnost. "Kapitalac" kriminalac umrezen u politicko-justicijalnu mafijasku hrvatsku kliku nije uhicen ili mu oduzeta putovnica vec u nesposobnoj HR , poglavito Policija i Justicija, pusten da bjezi i pravi ovaj teatar. Nisu svi sljepi daa ne vide srz i domet ovog Lopovluka nad HR Nacijom. Sve oko Todorića, Kalmete, Sanadera, Vidoševića, Horvatinčića, Bandića, Merzel, .. ukaziva u krimninalno- mafijasku strukturu cijele HR Drzave. Za mlade ima samo jedno rijesenje: kofere u ruke i van te lopovske Drzave, kao i ja vec 39 Godina. Cudno da se suti s crkvene strane pa i HAZU. Nacija je u moralnom, etickom i ekonomskom rasulu. Moju Dalmaciju ste totalno opljackali i bacili i kulturno u balkanske dubine. Iseljavanje doseze stravicne brojke, demografija prijeti vec za 10 G unistiti tu Tvorevinu Keroustog, mladog Titinog Generala, kojem je i sljepimice sama crkva hvalospijevila. Podrobne Analize te osvrta na mafijaske strukture, a poglavito ostre kritike, u lopovskoj drzavi od strane medija nisam dozivio.

VL
ZM
zmik
07:14 09.11.2017.

Todorićevi odvjetnici samo trebaju britanski sud upoznati sa suđenjem Sanaderu i Todorić nikada neće biti izručen.

VL
DJ
djakputnik
22:10 08.11.2017.

Ma, gledajte, ova sranja oko Todorića, Kalmete, Sanadera, Vidoševića, Horvatinčića, Bandića, ... sve su to jeftine meksičke ili turske sapunice. Zabava za blesavi narod. Ajd više odjebite s tim sranjima i ne trošite novce hrvatskih građana uzalud. Dajte pustite tu komediju i lovu umjesto pokvarenim odvjetnicima i korumpiranim sucima radije usmjerite na plaćanje dugova bolnica, na povećanje mirovina umirovljenicima (tu ne smatram one lažnjake domoljube). Kupite nove kontejnere, da se sirotinja ne mora sramotiti uvlačeći se u one stare, zmazane (tako dajemo lošu sliku u svijetu).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.