Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majmunske boginje
Povratak na članak

Stigla bolest za koju nema cjepiva, Srbija pojačala granični nadzor

Prvi slučajevi zaraze majmunskim boginjama zabilježeni su u Velikoj Britaniji. Riječ je o zaraženim putnicima koji su pristigli iz Nigerije

Komentari 16

Avatar Ada
Ada
12:10 25.09.2018.

Ni riječi o tome je li bolest opasna po život, ili samo neugodna i ružna za oko.

VL
Avatar nekineki
nekineki
13:39 25.09.2018.

dakle vec poznati reportoar plasenja i drustvenog programiranja krajem godine jel, slijedi nova opasnosti od do sada javnosti nepoznate i naravno uzasne bolesti (gdje realna prijetnja i bojazan 'egzistira' samo u medijima), pa da nabrojimo redom koje su bile do sada: kravlje ludilo, antrax, sars, pticja gripa, svinjska gripa, ebola, a sad i majmunske boginje...

VL
ND
Novi dan isti mrak novo sranje
14:06 25.09.2018.

Naši političari već oboljeli.........pogledajte Njonju

VL
DU
Deleted user
13:18 25.09.2018.

Vec se od 2015 god. Kada je doslo do masovne imigracije i nekolicine objavljenih clanaka o opasnim bolestima koje stizu sa imigrantima a ozbiljno ugrozavaju zdravlje stanovnika Evrope ( i sa smrtnim posljedicama) BESKRUPULOZNO SUTI. Mediji imaju totalnu zabranu informiranjaa stanovnistva Evrope o realnoj opasnosti i zataskanim slucajevima koji izlaze na vidjelo po cijelom kontinentu. Javljaju se bolesti koje su odavno iskorijenjene na Evropskom kontinentu a sta je jos gore donose se bolesti koje postoje samo u subtropskom podrucju sa cime se samo uvecava rizik da u Evropi izbije epidemija epskih razmjera cija ucinkovitost ce biti 100% smrtna. Ali nema veze jer se trosi vise na lijekove a farmaceutske tvrtke koje ionako imaju najvecu od svih dobiti na svijetu ( ispred droge, oruzja, prostitucije I trgovinom robljem ) presretno trljaju ruke jer imaju vece profite nego ikada. Ako se dogodi i kakav ozbiljan “ OUTBREAK” moci ce se na bolesnicima legalno istestirati brdo novih lijekova i ujedno srezati na prekobrojnoj populaciji. PROFIT IZNAD SVEGA ( ili zlocin nevidenih razmjera).

VL
Avatar lvan12
lvan12
12:15 25.09.2018.

Cjepivo postoji od 1796.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.