Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna policija

Spori i pijani vozač slomljenih rebara vijugao po cesti

policija
Arhiva VL
22.04.2010.
u 11:25

Nakon što su u srijedu dobili dvadesetak prijava građana o vozilu koje se na dionici ceste Muć - Split jako sporo kreće i vijuga po cesti policajci su zaustavili Josipa G. (60).

Nakon što su u srijedu dobili dvadesetak prijava građana o vozilu koje se na dionici ceste Muć - Split jako sporo kreće i vijuga po cesti te tako ugrožava sigurnost ostalih sudionika u prometu, policajci su oko 14.45 sati zaustavili Josipa G. (60).

Upravljao je chevrolet sparkom, a osim što su vidjeli da je pod utjecajem alkohola, primijetili su da mu curi krv iz nosa te da ima ozljede glave.

Priveli su ga u policijsku postaju gdje su ga smjestili u prostorije za zadržavanje, ali se Josip požalio na bolove pa je prevezen u splitsku bolnicu. Liječnici su utvrdili da su mu slomljena dva rebra, a zbog teških ozljeda uputili su ga na specijalističke preglede.

Josipa još čeka i razgovor s policijom koja će pokušati utvrditi kako je ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
14:48 22.04.2010.

Kad piješ razbiju ti nos slome rebra, a kada vide da je vrag odneo šalu da bi mogao riknuti ide se i u bolnicju. pijanac neče znati tko je bio spreman da ga mlati ! Jeli priča istinita neka se jave barem 3 koji su policiju nazvali !

BL
bljesak
16:38 22.04.2010.

Vozio je jako sporo.Pa zar je to prekršaj za trganje rebara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije