Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Snaga i otpornost političkih institucija SAD-a na velikom testu

Stručnjaci predviđaju da bi američki predsjednički izbori 3. studenog mogli biti noćna mora, a rezultati nejasni danima ili čak tjednima nakon toga. Čini se da je poticanje kaosa na izborni dan posljednji dio Trumpova plana za postizanje ponovne pobjede

Komentari 9

GA
Gambit
10:34 07.08.2020.

Nešto mi kaže da Foley navija za Bidena te želi krivo "informirati" Hrvateke. Je li nešto napisao o Obamagate?

VL
IV
IVRI
12:05 07.08.2020.

Sorry, ali ako je netko "sijao sumnju u legitimnost postupka" izbora su demokrati: Još uvijek tvrde da je Putin bio kum pobjede predsjednika Trumpa. Alternativa anarhiji je i u Europi trenutno poželjno rješenje. Svugdje je policija prepuštena rulji na raspolaganje - to je znak intendirane vladavine anarhista, tj. Master & their Servants.

VL
MI
mirkomirko3
23:09 07.08.2020.

"penelopea24" je izgubljeni slucaj tako da na njegove komentare uopce nema smisla niti komentirati! Ako je itko lopov i prevaranta onda je to Trump i njegova ekipa; samo pogledajte koliko je najblizih suradnika u zatvoru ili su optiuzeni za teska nedjela.

VL
PE
penelopea24
11:26 07.08.2020.

Lopov Biden i ekipa oko Hillary Clinton ne smiju doci na vlast u Americi, oni moraju na proces za kriminalne afere oko pedofilije i trgovine djecom, a tu nazovi ''stranku'', alijas zlocinacku organizaciju ''demokrata'' treba raspustiti u Americi, i formiratii novu sa novim ljudima koji ce raditi u interesu svoje suverene drzave i naroda, a ne u interesu kriminalaca, gangstera i zlocinaca, sto zare i pale po Americi. Amerika nije obicna drzava, Amerika je najvaznija zemlja na svijetu koju ne smiju voditi prljavi ljudi, zlocinci, poput Clintonovih i Bracetine Husseina Obame koji su ucinili zemlju Trecega svijeta od Amerike i stavili opasnost citavu kuglu Zemaljsku i 8 miliardi dusa na planeti radi svojih osobnih interesa i fotelja, bolesni kriminalci! Samo nam oni jos fale da se vrate na vlast u ovome kaosu u svijetu, tako da citava kugla leti u zrak sa njima bolesnicima satanistima i njihovi prijateljima islamistima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.