Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karl Erjavec
Povratak na članak

Slovenija i dalje ustrajava na arbitraži s RH

Stalni arbitražni sud (PCA) sa sjedištem u Haagu u ožujku ove godine je odlučio je zamrznuti postupak odlučivanja o graničnom pitanju između dviju zemalja sve dok ne prouči pravne posljedice odluke Hrvatske da izađe iz tog procesa

Komentari 9

BJ
Ben Juda Talmudan
15:44 17.06.2016.

Jedino čime bi se Arbitražni sud još mogao baviti je korupcija u vlastitim redovima,koju je inicirala Slovenija,koja i dalje glumata da nema pojma o čemu se radi.

VL
IN
inbox
16:35 17.06.2016.

ustrajava hahahaha

VL
GA
Gastarbeiter2
19:20 17.06.2016.

Pozdrav od gospodina Lozančića!

VL
MX
Mister X
20:34 17.06.2016.

>> Erjavec: Bojkot Hrvatske ne mijenja ništa. Arbitraža može teći i bez nazočnosti jedne od strana Vijerujem ako je sud normalan vani da ta i tako ispravno postupa. Pogledajmo smo ovo ja tebe tužim da imaš nešto moje koje mii ne daš .. I sad idemo na sud ja se bojim da me ne zagrebeš i moja žena proba nešto da objasni sudu i uhvatš ju na "pokušaju " i sada ja gubim svoje vlasništvo iako je sve otkriveno i pokušaj osuđeni onemogućenu u buduće .... Jer ti ne ćeš više da se sudimo .... Naivno jadno balkansko i nepravedno ali tipično !!! Zbog Arbitraže je stradao dr. Ivo Sanader i to opasno . Tko je pratio ispravno sve zna ! I Sada kad im je Kosorica sve dala za ulaz hrvatske u EU da se napravimo pametni i da Slovenija zaboravi ono što je već skoro sredila imala dobila od Hrvatske ... Traži normalno pouno previše Arbitri da se ne zamjere daju im pola i kao nema gubitnika a oni pametni dobiju to što žele . Što im Dr. Ivo Sanader ne htjede pod cijenu EU da im da !!!!!!!!

VL
BU
Bubalamala
14:32 18.06.2016.

Šta na to kaže Karamarko ono kao predsjednik najveće stranke ili kao i obično nema komentara

VL
SR
srecko
11:43 19.06.2016.

Pa karamarko i kompanija prodaju svoju vladu,za novac mogu i celu Hrvatsku,njima ništa nije teško!

VL
GV
golub Vaso
06:59 18.06.2016.

slovencima bi bilo najbolje da razmisle tko je Lončariću dao vruću robu, kad to procesuiraju shvatiti će da su izgubili

VL
MX
Mister X
20:17 17.06.2016.

Slovenija i dalje ustrajava na arbitraži s RH, Koga ovo čudi da oni ustrajavajui te iznenadi da će i pravo dobiti taj nije baš realan ili nema pojma (što je politika ) i zašto je Dr. Ivo Sanader popušio karijeruru kao magarac ! Naši neće da priznanju ali realitet na terenu tko ima par kuna neka se odveze do tamo da vidi !.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.