Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI ODNOSI
Povratak na članak

Bjelovarčanka tračala susjede po selu pa proglašena krivom za teško sramoćenje

Marica je također ljudima govorila kako supružnici jedu pseću hranu

Komentari 5

DD
ddh
10:09 12.10.2018.

Ova presuda je jako dobra. Treba po istom principu kaznjavati i t.zv. " novinarke i novinare" koji sire lazi o pojedincima, koji presudjuju prije suda i unistavaju ljude poput slucaja Roncevic prije ili Brkica sada.

VL
DU
Deleted user
09:50 12.10.2018.

Na sudu: optuženi, da li je istina da ste tužitelju rekli da je glupa stoka? Istina je poštovani sude, ali ja to nisam rekao!

VL
FA
farkascool
20:50 12.10.2018.

I mene tuži za isto tip koji mi je ostavio kuću neizgrađenu i pobjegao sa gradilišta, a što je izgradio nije po pravilima struke i još smo ga pretplatili za 30000kn. Još nam i svu dokumentaciju s nacrtima i dozvolama uzeo. Sin stavio neku sliku preko mog FB i sad me tuži za sramoćenje. A stećajno zatvorio do sada 4 građevinska j.d.o.o. dužan i državi i radnicima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.