Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Sindikalci optužuju: U HEP-u radi tisuću podobnih

Sindikati od novog predsjednika uprave Lea Begovića traže da u upravu imenuje isključivo stručne ljude iz kompanije i one koji nisu upleteni u afere.

Komentari 7

Avatar stravaxx
stravaxx
13:33 30.09.2009.

u hepu oduvijek rade podobni. a tako je bilo i u ini, pošti i željeznici. nikad se nisi mogao samo tako zaposliti. a ostalo je sve po starom do dana današnjeg.

VL
BT
bili-tartuf
19:00 30.09.2009.

u pravu su u Sindikatu su Svi podobni...esdepeju i yugofilima....

VL
PI
Pippo9
15:07 30.09.2009.

potrebno jeimenovati upravu iisključivo stručne ljude iz kompanije i one koji nisu upleteni u afere. Uz to, traže objavu menadžerskih ugovora članova uprave te obavijest o tome rade li bivši članovi uprave i dalje u HEP-u te koliki je iznos njihove otpremnine.

VL
DO
doktorica
15:12 30.09.2009.

Treba ih pola otpustiti.

VL
SI
sind
15:53 30.09.2009.

Treba znati tko je tko u HEP-u ,nazivati sindikaliste podobnima i trpati ih u koš zajedno s nesposobnom upravom nije fer.Kada ti isti sindikati nebi ništa poduzimali onda bi ih opet zvali podobnima,to je stanje javnog mijenja u Hrvatskoj gladnoj afera ,ali ne i rješenja.

VL
BR
branitelj
14:15 30.09.2009.

a u kojoj to državnoj firmi rade sposobni sve sami poltroni i familija-a tako je u svim šverckomerc firmama koje posluju sa državom a poštena firma nemože poslovat sa državom,naša državna uprava je generator lopovluka,rodbinskih veza,šverckomerc firma i t.d.

VL
OB
-obrisani-
13:43 30.09.2009.

Sindikalci traže nemoguće. Kao prvo i sami su \"podobni\" a tražiti isključivo stručne ljude iz kompanije i one koji nisu upleteni u afere, je nemoguća misija.Svi su upleteni, isto tako i u HŽ-u.Dovesti novi kadar,ljude koji godinama ne mogu dobiti posao jer nemaju žnjoru.Pa sav taj gnoj očistiti do temelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.