Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen i zadržan
Povratak na članak

Silovao bolesnu i nemoćnu ženu

Pedesetogodišnji muškarac prije dva tjedna silovao je 45-godišnju ženu.

Komentari 4

OB
-obrisani-
13:49 23.08.2010.

Obljubio.. ?? da samo ne recite onako kako se kaze.... Sexusalno zloupotrebljavao ili silovao.... Sta izmisljate bez veze.... Odvratno da se kreten zadovljavao na nemocnoj zeni ,a vi uljepsavate izrazajima... Fuj. !

VL
CP
copy paste
14:08 23.08.2010.

Obljubio bolesnu i nemoćnu ženu protiv njezine volje a koji naslov-tako šta nisam dugo čuo ni vidio.to se kod nas,a i kod svih ostalih kaže seksualno zlostavljanje-majke vam ga obljubim. izgleda da ste vi na nekoj višoj razini pisane riječii od nas običnih budala.

VL
KA
Kakma
15:34 23.08.2010.

Svasta u ovoj Hrvatskoj,cak i to.To moze samo pijan napraviti.Nadam se da ce dobiti zasluzenu kaznu.?

VL
MM
Mladen Miletić
19:58 23.08.2010.

Siromah kada mu zdrave nedaju onda se je ovako snašao. Nije fer nije pošteno čak če biti i kažnjivo . Znamo da jaki i prejaki ubijaju slabe i sirotinju nedužne pa se opet to stalno događa kao legalna je demokratizacijaja zaostalih nacija ! Kada bi bilo pravde ako je tako kako piše ako nije namščeno jako od novinara senzacionaliste onda je svakako za osuditi... Ali ne kao Glavaša 25 godina kasnije ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.