Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sergej Lavrov:
Povratak na članak

'SAD krvavo provocira naše snage. Nameću se mnoga pitanja'

"U nekim su slučajevima te snage neizravno poticale druge teroriste da napadaju strateške položaje koje je Damask legitimno vratio, ili su se upuštale u krvave provokacije naših snaga", rekao je Lavrov

Komentari 9

GV
golub Vaso
09:25 04.10.2017.

vrijeme je da se bacaju malo jače bombe po svima u Siriji koji nisu tamo s odobrenjem legitimne vlasti

VL
GV
golub Vaso
09:26 04.10.2017.

u SDF se preoblači ISIL uz američku pomoć

VL
DU
Deleted user
09:06 04.10.2017.

Amerikanci su ubili par Ruskih generala i vojnika u Siriji, zato mislim da je vrijeme da Rusija uzvrati Amerikancima uništenjem njihovih baza u Siriji kao u Beritu osamdesetih godina prošlog stoljeća. Tek toliko da amer plati za sve žrtve rata u Siriji.

VL
PL
@ploto@
10:50 04.10.2017.

Imaju Rusi masu dokaza gdje se prijateljski druže zapovjednici ISIL-a i američki instruktori.Izuzetni su jako podcijenili Ruse i sada im se to sveti jer su Rusi potrošili gotovo sve američke terorističke resurse.Još su ostali Kurdi koji su u okruženju svih i baš nitko ne želi dopustiti njihovu državu na svom teritoriju.Posebno Kurdi kojima zapovijeda Mesud Barzani su najgori oportunisti .Ponavljaju iste greške i opet će platiti.Ipak najveći gubitnik rat u Siriji je Izrael jer projekt Velikog Izraela je doživio krah.Pokušavaju preko SAD instrumentalizirati Kurde za svoje potrebe,ali to je više očajnički pokušaj jer im na granice dolazi SAA,Iran i Hezbollah, a vjerovatno će i Rusi imati bazu u blizini .A prije 2-3 godine,sve je izgledao zvjezdano za Izrael .

VL
RA
ranko75
09:04 06.10.2017.

Ameri ne samo da ne umiju ratovati,niti su mogli uz pomoc ISIL-a nesto uciniti, oni ne umiju ni zakamuflirati da su ISIL i ono jedno te isto.

VL
KA
Kameni
18:25 04.10.2017.

BIRN je zatražio od Vlade RH odgovor na pitanje zašto Hrvatska prihvaća oružje koje se šalje sirijskim pobunjenicima kada je Njemačka to odbila nastaviti činiti, no odgovor nikada nije stigao. Nije to prvi put da se Zagreb pokazao korisnim partnerom američkom angažmanu u Siriji. Hrvatska je bila među prvim zemljama koje su opskrbljivale oružjem pobunjenike protiv sirijskog predsjednika Bašara al Asada. U zimi 2012. desetci teretnih zrakoplova napunjenih oružjem i streljivom iz doba Jugoslavije, letjeli su iz Zagreb za Jordan. Ubrzo nakon toga, na sirijskom bojištu pojavila se prva snimka hrvatskog oružja.

VL
MX
Mister X
19:37 14.10.2017.

Nuklearni rat je naša budućnost.. Isto kao i činjenica da ćemo svi jednoga dan se odseliti milom ili silom u nebo ... Kako god to uvijek neki držali i vjerovali da je to daleko .... Za mene je jasno da da jedna strana želi da pobjedi dok je vrijeme i dok nije Kina ojačala skupa sa Rusijom stvorila jednu udruženu silu koja je dovoljno jaka da nema straha od totalnog uništenja od strane Amerike i NATO saveza., A da se njima to isto ne vrati u potpunosti. Jer da nije tako ne bi se dovodilo stalno u iskušenja tu stranu dali če netko od Ruske strane se usuditi početi da se ponaša kaubojski i isproba da uzvrati .. Tu je problem ako ne uspije pa se ponovo proba pa druga strana misli da su sad oni na redu i tako krene a svaki se pita zašto da ja stanem on je krivac . Ako sam tu slabiji da probam tamo na drugom terenu da ga sredim tamo imam bolje karte.. I to je to što je prijetnja svjetskom miru a o tome odlučuje šačica l(j)udi ! Koji su na jako jako sigurnom terenu .. Dok većina su taoci žrtve isto kao milijuni izbjeglica i milijuni poginuli u ratovima poslije drugog sv. rata ....

VL
OR
orao10
20:05 31.10.2017.

Trump treba da baci dvi aatomske bombe.jednu na Rusiju drugu na Siriju

VL
MX
Mister X
20:00 14.10.2017.

'SAD krvavo provocira naše snage. Nameću se mnoga pitanja' a jedini je odgovor to da traže hoće žele konflikt= Obračun sa Putinom - Rusijom .. To tko ne razumije ne vidi ne čuje ne želi da vidi taj je jakoo velika naivčina .. Ovo je "krik vrisak ljudi" nećemo moči da to trpimo pa makar je i protivnik jači i pobjeda njegova ali izlaza nema . A to znači smrt se mnogima naveliko sprema. Kako se zaustavlja nuklearni rat ? logično kad jedna strana pobjedi . Samo to svi znaju zato je sistem mrtve ruke instaliran. Rakete lete i kad nema živih na strani gubitnika ... Prestrašno ali ljudi su ludi i to žele . Ne samo kazniti ubiti onoga tko nekoga slučajno nesretnim događajem usmrti pogazi a kako je kod namjernog višestrukog ubojstva napada od strane onoga kojega mrziš iz dna duše - smrdljivog -neprijatelja !!! Garantirano smo svi buduće žrtve nuklearnog rata koji je budućnost samo je pitanje kad če da starta netko svoje potencijale tu nema sumnje ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.