Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUŽIVOT S VIRUSOM
Povratak na članak

Šef Pfizera: Trenutni val omikrona je posljednji u kojem ćemo živjeti pod strogim mjerama

Ni prethodna infekcija ni cijepljenje ne stvaraju dugotrajnu zaštitu od virusa, ali bismo se trebali moći "vratiti normalnom životu" ako poduzmemo jednostavne mjere opreza, rekao je Bourla

Komentari 3

Avatar Dokman
Dokman
11:59 18.01.2022.

Tebi prije ili kasnije slijedi suđenje... nadam se da nećeš završiti kao Epstein nego da ćeš progovoriti zanimljive podatke.

VL
DU
Deleted user
23:19 18.01.2022.

Samo se i dalje cjepite, 11 doza moramo potrositi kako god znamo,baciti sigurno necemo, preporučio bi obožavateljima cjepiva da se izbore za svoje doze i inzistiraju da nastave redovno primanja svake godine,nije lako kad se navuces na spricu.

VL
KI
kimi
13:50 18.01.2022.

Zašto se uporno ignoriše pitanje svih pitanja a to je kako je nastao virus? Kada se odgovori argumentovano na to pitanje valjda će konačno ljudima da neke stvari budu kristalno jasne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.