Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINO KOZLEVAC
Povratak na članak

Šef istarskog stožera otvorio dušu: Ljuti me pristup cijepljenju. Vjerujem u demokraciju, ali...

Mama je bila trudna osam mjeseci kad je u kući pao strop, pa me od šoka rodila mjesec dana prije termina

Komentari 12

RO
roland
17:27 21.03.2021.

Kad god ga vidim, vozi službeni Range Rover i mobitel mu je u ruci i na uhu! On je zapravo stalno u prometnom prekršaju! Glavno da nama tu serucka o maskama, a on je prvi koji ozbiljno krši odredbe Zakona o sigurnosti na cestama.

VL
Avatar Idler
Idler
18:08 21.03.2021.

Koji većinom govoriju hrvatski 😂 A jel nam bi avtor pojasnil gdo pa v Istri ne govori hrvatski ?

VL
DL
dvanaest_legija
19:10 21.03.2021.

Ovaj se istaknuo kao najveći totalitarist u ovom cirkusu!

VL
DU
Deleted user
17:19 21.03.2021.

Osjećam da ovaj vrlo dobro odrađuje svoj posao, cijepljenje preko reda je unosan posao kad nema dovoljno cjepiva. U mome gradu elita je procijepila svu svoju rodbinu. Nered hdz/sdp-a

VL
Avatar Medusa
Medusa
18:19 21.03.2021.

Manjina veliš.... Ti si u manjini capo

VL
FE
ferreyra
02:00 22.03.2021.

Di no mesar sako aka ski jakna goretex

VL
DU
Deleted user
19:39 22.03.2021.

"Zato me ovo “hoću-neću” cijepljenje ljuti. Vjerujem u demokraciju, ali demokracija nije kad manjina ugrožava većinu". Neka mi ovaj cijenjeni gospodin objasni ovo: ako je on cijepljen, onda je potpuno zaštićen i ja kao necijepljen nisam za njega opasan!!! Kako ga onda ugrožavam??? Ako pak to nije tako, onda čemu cijepljenje???

VL
TR
trajko
11:49 22.03.2021.

Lipi naš Dino, demokracija ni ono ča se sada dela, ljude se dili ne samo z žicun nego i po boji, krvi, staležu, poziciji,rodu........ A utjeruje se slogan *MISLI NA DRUGE*! Zvuči licemjerno do nove Aurore!!

VL
RO
roland
07:09 22.03.2021.

Ne znam tko je tog lika stavio na to mjesto. Vatrogasac koji je uz rad i političku zaštitu završio visoku školu pametuje o epidemiologiji. Osobno sam ga vidio, ne jedanput, i to znaju svi ljudi koji su bili u tim restoranima, uglavnom na Bujštini, da nakon najmanje jedne buteljke vina sjeda za upravljač službenog Range Rovera! Taj Range Rover i dan danas vozi s mobitelom u ruci, dakle krši i druge odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Supruga je dobila pravomoćnu kaznu za pronevjeru novca Vatrogasne udruge jer je novac prebacivala upravo na Dinov račun, Dalija Orešković ga je proglasila krivim za sukob interesa, ali on je Bog u Istri i nitko mu ne može ništa. I sada odjednom on se postavlja kao faraon Županijskog stožera, on je capo, a ja bih rekao capo di tutti capi kad je corona u pitanju. Previše je!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.