Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISTJERATI ME MOGU SAMO SILOM'
Povratak na članak

SDP predložio isključenje Sabe iz stranke: Hvalio moral i ljudskost Plenkovića

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin ovih dana je poručivao da osoba protiv koje se vodi kazneni postupak ne bi trebala predstavljati SDP

Komentari 6

DH
dalibor.hren
21:22 01.02.2021.

Trebao je hvaliti pjevačke sposobnosti Pedje Grbina!

VL
PO
pole
09:45 02.02.2021.

A popa Đujića, koji je ubacio pola porodice u SDP Novi Vinodolski je ostavio, štoviše potonji je unapređen za koordinatora regiona zapad!!! Grbin samo sebi podobne uzdiže!!!

VL
VI
vidum
08:30 02.02.2021.

Nisam najbolje upućen, ali pretpostavljam da je Sabo pohvalio Plenkovićevu zaštitu stranačkih kolega. Istina je da Plenković svoje stranačke kolege ostavlja na cjedilu, kad više stvarno nema kud.

VL
Avatar cros
cros
21:39 01.02.2021.

Ovo su doista gluposti, pa krajnje je sramno nekog kažnjavati jer je određenu osobu pohvalio! Uopće nije bitno što Grbin misli o Plenkoviću! Nema tu nikakvog "ne poštivanja" statuta! Umjesto da se zauzeo u Saboru da se uvede zakon po kojem osoba kojoj je na sudu pravorijekom utvrđena koruptivna ili kriminalna aktivnost ne može uopće biti kandidiran ili obnašati političku dužnost, on se bavi pohvalama ovog il ong, doista kretenizam!

VL
JO
jono
20:20 01.02.2021.

Hej sabo idi u HDZ

VL
ST
sttipe
23:29 01.02.2021.

Pa taj je za Vra.če!!! Sdp bi triba pomoć čoviku u problemima sa samim sobom, a ne ga šutat..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.