Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK TRGOVINSKOG RATA
Povratak na članak

SAD najavio carine na škotski viski, talijanski sir i francuska vina u znak odmazde EU

Na popisu za nove carine nalazi se niz europskih proizvoda, među kojima keksi, salame, jogurt i maslac, ali u mnogim slučajevima popis se odnosi samo na proizvode iz nekih zemalja EU-a

Komentari 21

Avatar dzambo
dzambo
09:17 03.10.2019.

Triba vidjeti KO JE PRVI UVEO JAKE carine da zastiti svoj proizvod a nasteti inostranom....Dok je bilo....Clintona...Busha i Obame....sve je bilo ''odlicno'' za Globaliste....

VL
MA
Marsijanac
20:17 03.10.2019.

Kakve veze to ima kad je spor zapoceo.? Trump ga je zavrsio, kao i jos 100 drugih stvari. Eh da je nama jedan takav...... SAD IL' NIKADA!

VL
CR
creedence1954
10:01 03.10.2019.

Dok je ovdje bilo carina i Hrvatska je proizvodila i izvozila. Trump samo carinama spasava proizvodjace. Od jeftine robe iz Kine, Indije i sl. Zasto EU i HR to ne mogu nego sami gasimo proizvodnju?

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
08:55 03.10.2019.

Zašto Trumpova slika, ako je proces počeo prije 15 godina? Znači zahvalite svom "mirotvorcu" Obami.

VL
DU
Deleted user
09:41 03.10.2019.

Znate onu......, tko se mača lač, taj od njega i pogiba...,to vrijedi sada i za GB......., podizanje carina nema veze sa niti jednim predsjednikom Amerike, oni samo potpišu dekret što im ga pripreme pravi vladari....kada im i kako odgovara, samo njima, jasno....

VL
CR
CroZrakomlatNo1
12:24 03.10.2019.

Trump je Bozji covjek! Nadajmo se da i Hrvati izglasamo naseg Škoru!!!!!!!

VL
TO
Toni66
11:19 03.10.2019.

Kako je lijepo gledati kako stoka sitnog zuba diljem demokratskog svijeta če da plača politiku ne surdenje bojkota sa Rusijom i Kinom kroz bojkot zapada= NATO-a iz žalosti za Ukrjinomi a veseljem za slobodno osvojeno Kosovo ! Da bi došlidošli do love ova igra vlikih ( "pametnih"-podmuklih ) sa kazanam i carinama ( čista pljačka se financira smo kroz narod koji to mora sve da sam plati kroz tu igru - zakonom povišenje ! )) U svakoj državi ....

VL
AA
aabbcc
10:10 03.10.2019.

Nadati se da ce i evropski drzavnici doci pameti i zastititi svoje radnike i seljake od nelojalne kokurencije i bjelosvjetskih svercera .

VL
WI
wiminyanneia
09:34 03.10.2019.

Americki Predsjednik cuva svjetski poredak uspostavljen nakon 2.svjetskog rata, ono za sto je covjecanstvo ratovalo, i miliona ljudi dalo svoje zivote za svoje suverene i uredne pravne drzave, sa svim ljudskim i radnickim pravima svojih gradjana, i zato mu treba skinuti kapu do poda. On se bori sam protiv svih, i zato ce uci u povijest kao jedan od najboljih Americkih Predsjednika, kada se sve ovo zavrsi i kada pobjedi mafiju globalizma/ citaj globalnog fasizma. A Ruse moze biti sram i stid sto i oni ne brane svjetski poredak uspostvaljen nakon 2.svjetskoga rata, nego i oni /Putin i ekipa oko njega/pogoduju ruskoj Oligarhiji koja grabi sve pred sobom, dok Ruski narod zivi sve bijednije i siromasnije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.