Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestabilnost na istoku
Povratak na članak

SAD i Filipini započinju najveće zajedničke vojne vježbe jedan dan nakon završetka kineskih

Dvotjedne vježbe "Balikatan" uključivati više od 17.000 vojnika i vježbu uništenja lažnog ratnog broda u Južnom kineskom moru, što bi moglo navući bijes Kine

Komentari 2

DU
Deleted user
22:31 11.04.2023.

zavadi pa vladaj, ameri ce potopiti brod a filipinci ce se oduseviti i dati 200000 zivota za americke interese u juznokineskom moru.

VL
DU
Deleted user
20:20 11.04.2023.

Problem je što eventualno nov žarište, sada na dalekom istoku, s Amerikom u glavnoj ulozi, uz povećanu pozornost svijeta, možebitno znači i nova preslagivanja, i nova "mikro" žarišta u Europi, na Mediteranu, Bliskom istoku! Uostalom, Kuvajt i još ponešto, je bilo prije manje od tridesetak godina. Jesu li naši vrhovnici toga svjesni i da li su/smo se pripremili za to?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.