Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'krpanje rupa'
Povratak na članak

Sabor prihvatio rebalans proračuna. Šuker: Zna se zašto je ovo napravljeno

Nemoguće je da netko kome je falilo 300 i još nešto milijuna prije 2 tjedna sada najedanput kaže da za jednu poziciju će faliti 200 tisuća kuna, prigovorio je HDZ-ov Ivan Šuker

Komentari 8

DO
doktorica
11:07 25.11.2014.

najprije vas gospodo treba smanjiti u Saboru na pola,i to sa plaćom u nivou prosječne plaće u Hrvatskoj!tek onda će vam građani vjerovati,jer će ostati samo oni kojima je Hrvatska zaista na srcu a ne i u đepu!!!!!

VL
TV
Tvrdy
10:57 25.11.2014.

Posve nevezano za ovo gore... Jučer sretnem poznanika kojeg nisam vidio godinu dana, zapeo malo sa faksom, kaže "moram diplomirati što prije, sljedeće godine idem u Njemačku raditi. Ovdje više ne vidim perspektivu." Onda pričamo o zajedničkom poznaniku i kažekaže ovaj: "A on ti je već otišao u Irsku. " "Pa zar on nema ženu i dijete?" "I oni idu, došli su do zaključka da je bolje za budućnost tog djeteta da se maknu odavde i odu u neku normalnu zemlju." Vjerujem da je takvih priča sve više, a riječ je o mladim i obrazovanim ljudima. Samo vi drugovi rebalansirajte, donosite zakone, preraspodjeljujte tuđi novac dok ga još ima. Nećete još dugo, kad ta vaša farsa od budžeta jednom pukne, Grčka će za nas biti mila majka. A stabilizacija iz 80-ih izgledati kao šetnja u parkiću..

VL
ĆA
ćaćaća
10:55 25.11.2014.

možda i hrvati dobiju ponešto iz tog proračuna..možda..

VL
Avatar mili99
mili99
11:50 25.11.2014.

Upravo pratim Sabor i slušam kako je sam ministar Grčić svoj zakon nazvao "ćušpajzom"! Svaka čast ministru na iskrenosti!

VL
AN
antonelić
10:57 25.11.2014.

vedran se popeo na vrh obrnute piramide i viknuo : eureka. ivan sa obrnute piramide potvrđuje : da , eureka. furio i milorad kažu : eureka. na vrhovima obrnutih piramida zrače kozmičke zrake. nadajmo se da neće negativno utjecati naa vedrana, ivana, furija i milorada jer oni hrabro i odvažno podnose kozmičke zrake umjesto nas u podnožju obrnutih piramida. ps.: pošto ručak u saboru.

VL
DU
Deleted user
11:04 25.11.2014.

Kad nas brod tone, tone... A zvona zvone, zvone... Na jarbolima sjedimo( ili stojimo) mi... To je za stariju generaciju koja se sjeca pjesme, tak' nekak' je isla... Ova vlada ima shablonu propadanja...cini mi se da bi malo vjestija domacicaca bolje vodila ekonomiju...pazila bi barem na prohode i rashode... Procitala sam samo naslov...tema i odluke su uvijek iste.. Ni iznenadjenja ni pomaka. Nabavite uskoro prsluke za spasavanje... Santa leda je blizu... Kormilar uslagiran..

VL
SP
spirajzlin
13:49 25.11.2014.

i šuker se javlja a glavni mafiozo za zaduživanje...pa on nas je i unazadio za sto godina...a za nagradu laprda u saboru..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.