Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV SERIJAL - ŽIVOT U KONTEJNERSKOM NASELJU
Povratak na članak

'S nalazom za kuću, znali bismo da je sve ovo privremeno. Neizvjesnost ubija najviše, ne znate na čemu ste i to je ta muka'

I dok stanovnike u glinskom kontejnerskom naselju muči hladnoća i vrućina koja se, ovisno o godišnjem dobu, prelako probija u kontejnere i ondje zadržava, u Petrinji je taj problem manje izražen jer su kontejneri kvalitetniji i prostraniji. Od 81 kontejnera njih 56 donacija je Turske, a ostali su donacija CROSCO-a. Potonji su i najbolji, prostraniji, s klimom i ugrađenim grijalicama.

Komentari 2

KA
karijes
20:40 14.09.2022.

Za obnovu treba uzeti prvenstveno u kojem stanju su bile ruševine prije potresa, tko je osigurao svoju imovinu i tko je što i koliko sam uložio, napravio za obnovu svoje nekretnine. Ne bi bilo u redu da brojni profitiraju sasa time što im je potres učinio.

VL
Avatar Marko
Marko
20:31 14.09.2022.

Pa recite mu da mu se neće ništa sagraditi,da ne bude čovjek više u neizvjesnosti i da odahne,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.