Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA POGREŠKA
Povratak na članak

Ruski novinar hvalio se moćnim minobacačem, no nije slutio što će se dogoditi već idući dan

Kots je u svom prilogu pokazao minobacač iz nekoliko kuteva, no manje od 24 sata nakon što je njegova snimka emitiranja, ukrajinske snage raznijele su ga te ponosno objavile snimku gorućeg minobacača.

Komentari 9

Avatar madcap
madcap
16:51 25.05.2022.

To se zove izvještavanje javnosti. Bravo za novinara! Sve čestitke i ukrajinskim institucijama na pravodobnoj i efikasnoj reakciji.

VL
AN
angeomihael
14:16 25.05.2022.

Kako lijepo gori.

VL
Avatar Asterix
Asterix
20:29 25.05.2022.

Otišo u paramparčad.

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
14:47 25.05.2022.

Pa udica na koju se ukrajinci pecaju. naravno da postavis ovakav mamac da vidis sa cim protivnik raspolaze. Zrtvovanje figure u sahu, jedne od 400 na raspolaganju koje dejstvuju i obzirom da su samohodne, stalno mjenjaju polozaje tako da ih ovakav dron sigurno ne moze ovako pogadjati ko na vjezbi. Glupi su ukrajinci koji su odma pokazali da raspolazu sa tim dronom. Ovo i jeste rat NATO i USA protiv Rusa. Ukrajinci su samo meso.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.