Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆE NEPRAVILNOSTI
Povratak na članak

Ruska bolnica objavila da Navaljni nije otrovan: Postoje sumnje u bolnički nalaz

Navaljni je uhićen prošlog tjedna uoči planiranog prosvjeda i ostaje u pritvoru zbog organiziranja javnog okupljanja bez dozvole.

Komentari 5

DA
DarthVader
18:24 01.08.2019.

Sve je to kod rusa normalno. Staljinova skola se ne zaboravlja. U ostalom vidimo i u Hrvatskoj da se Titekova skola isto ne zaboravlja. Putin je nasljednik svega toga.

VL
DU
Deleted user
19:07 01.08.2019.

pa nitko nije ni rekao da je otrovan, kolko se ja sjecam da su rekli da je moze bit otrovan samo ljudi a i mediji to nezele gledati tako jer je nista posebno nego se to malo presloze rijeci i evo klikova i lajkova koji se lako mogu pretvoriti u lovu pa onda zasto ne, a nema ni sankcija za laganje

VL
DU
Deleted user
19:10 01.08.2019.

taj nevaljalni je neki supermen, putin ga nemoze otrovati jer je pelcovan protiv otrova jedino sto mu rejting nikako da poraste

VL
TO
Toni66
19:09 31.07.2019.

Suradnici Nevaljanog uzeli su majicu koju je nosio kao i uzorke kose kako bi se provela neovisna analiza. Kaki vidimo po ponašanju je jako teška naivčina Putin,on dozvoli svima pristup do osuđenika ..Suradnici Nevaljanoga uzeli su majicu koju je nosio nosio kao i uzorke kose kako bi se provela neovisna analiza. ( U engleskoj i Americi ) I da su htjeli mogli su ga usput i smi otrovati kad ga skidaju oblače briju šišaju tko zna možda i se i seksaju... E moj sputani Putine naivčino .. Gdje si to vidio u Americi ili EUrobiji gdje tzv. sloboda i demokracija da se tko glupo tupo postupa ? Kad su u Britaniji tvoji agenti bili namazani sa brašnom po glavi i dama pušten doma več nakon tjedan dana mogli su i nakon 1 dan ali malo da izgleda a starac je ostao na drugim pregledima zbog svojih problema sa vodkom ( tobože i onda otrovan ruskim brašnom) ostao je nešto duže i nitko niti jedan jedini novinar nije smio da sa njima ikada više nešto po razgovara ili da piše više . da se ne čuje i prava istina ....

VL
ST
stanoe
16:19 01.08.2019.

Za mene nije cak ni bitno da li je u jednom od 10 slucajeva NAvaljni u pravu. On je generalno u krivu, jer se je slozio da za lovu radi za neprijatelje Rusije u korist tih neprijatelja. U takoj situaciji nista nije vise bitno, njega treba gaziti, pa bio u pravu u necemu ili ne bio. Isti takav stav iz istih razloga imam i prema cetnicima, ustasama i svima koji su podrzali njemackog okupatora u svojoj zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.